Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kanalda bir adam vardı..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

hakkaten öldü o herif. horace çok severdi özelikle hey gidi hey.. o diilde şimdi mesaj tv de var bi adam aynı tripte resim falan yapmayı öğretmeye çalışıyo baya komik şeyler ortaya çıkıo bu arada bakmanız sizin açınızdan iy olabilir bu konu. :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
abi şeyi hatırlıyorum
adam bişiler yapardı
"aha sçtı" diye bakardın sonra son bi hareket yapardı
sanki sana nah çekmişler gibi olurdun harika bi resim çıkardı ortaya çünkü

+1[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 12 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
hakkaten öldü o herif. horace çok severdi özelikle hey gidi hey.. o diilde şimdi mesaj tv de var bi adam aynı tripte resim falan yapmayı öğretmeye çalışıyo baya komik şeyler ortaya çıkıo bu arada bakmanız sizin açınızdan iy olabilir bu konu. :)

abi o program MÜKEMMEL!!! :) gerçek kesit bir o iki yani :)

cumartesi günleri saat 3te hep beraber izleyelim.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 Şubat 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LOL, mesaj tv'deki o programı seyreden var mıdır diye düşünmüştüm geçenlerde. Yalnız olmamak güzel. Bir keresinde amcam dayadı siyahı resime, aha dedim şimdi zıçtın bakalım nasıl toparlıyacaksın. Toparlıyamadı tabi ama bozuntuya da vermedi hani.

Ayrıca gerçek kesit programına da ayrı bir LOL çekiyorum. Bir sene boyunca kuzenimle beraber çarşamba geceleri hiçbir halt olmadığından saat 2'ye kadar Flash'ta seyrederdik. Bir tip vardı, hastasıydık onun. Bölümlerdeki erkek karakterleri canlandırırdı. Kadro mu yetersiz bilinmez gün gelir 18 yaşında gün gelir 50 yaşında olurdu. Yani es kaza baştan sona izlemeyip ortadan girince mümkün değil yaşını anlıyamıyordunuz.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 12 Şubat 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 11 Şubat 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
neden?

cunku bir nesil subyan elde suluboya (nerden bulacan yagli boyayi tek basina sokaga cikamiosun daha), onlerinde buyuk resim kagidi (tual zaten kendisinden buyuk oldugundan cocugun) ekran basinda cirpinip pes etmistir... "Yakisikli bir agac", "neseyle dallar arasinda ziplayan sincaplar", "cennete uzanan daglar" derken, yarim saatte hayatin anlamini gozler onune sunaraktan cocuklugumuzu tuketti bu adam... sirf kendimden bu cikarima ulasmiyorum cok kurbani var uhehuehue

bak mesela horas'a bir nesil once dogdugundan kurtarmis pacayi :P

ehhoho adamın resmi anlatışı harbiden süperdi ya.salak salak bakardım ekrana program bitene kadar.suluboyayla adamın yaptıklarını yapmayı denemişimdir çok kez ve gerçekten odunum lan ben falan diye atıyodum fırçayı boyayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...