Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı olmayanların vay haline

sKuLLo

Öne çıkan mesajlar

Bugün Authorization Key elime geçti ve siteye kaydolma işlemine başladım. Adım 1, 2, 3, 4 derken 5. adımda tıkandım.

Kredi kartım olmadığı için ödeme yolunu Game Card olarak seçmek zorunda kaldım. Seçtim ve ilerledim. Fakat ne göreyim?

"Please enter the key on your Game Card"

Eee, şey...

Hemen oyunu aldığım merkezi aradım ve bana Game Card'ımda bulunan bilgileri göndermelerini istedim. Aldığım yanıt ise "kutunun içinden game card çıkmıyor, game cardlar mart ayından itibaren satılmaya başlanacak". Tamam da, hani benim 30 günlük bedava oyun sürem? Oyunu satarken "kredi kartıyla kaydolursanız ilk 30 gün bedava" demedi Blizzard, "ilk 30 gün, oyunla birlikte bedava geliyor" dedi. Böyle olacağını bilseydim Mart'ta alırdım oyunu. Saçmalığın son haddi yani.

Fakat Blizzard'a mail gönderdim ve aldığım cevap ümit vericiydi. Avrupa kayıt sayfaları tekrar çalışır duruma geldiğinde bu konuyla ilgileneceklerini söylediler. Fakat yine de oyuna 1-2 gün geç başlamış oluyoruz ki bunu da telafi edeceklerini sanmıyorum; şirket politikası olmayabilir.

Yani; McDonalds'da aldığınız menüdeki patates kızartması soğuk olursa, kasiyere geri verirsiniz ve geriye, aldığınız menüdeki patates kızartmasının bir boy büyüğünü alırsınız taze bir şekilde. En büyük boysa, ufak boy patates kızartması verirler. Bütün ürünleri için aynı şey geçerli olmayabilir ama bu durumda Blizzard'ı McDo ile karşılaştırırsak; seneler boyu şirketin sırtını yere getirmeyecek kadar para kazanacakları bir oyunun satışında bu kadar aksilik yaşanınca kendilerini bize "affettirmeleri" boyunlarının borcu olması gerekir. Çünkü herkes aynı şekilde düşünmez ve birisi "ne biçim iş ya kayıt bile olamıyoruz" deyip oyunu geri yollayıp parasını isteyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
neyi telafi edecekler??? zaten 30 gunluk suren baslamamis ki.. yaratmamissin account'u daha.

Kayıt sayfalarının down olmaları benim sorunum değil. Ben bu oyuna para verdim ve bu gidişle her ay para verecem. Şu an bana servis sağlamıyorlar, oyuna ve servise para verdiğim halde.
Sosyal ağlarda paylaş

kredi karti numarani kontrol edip etmediklerini bilmiyorum ama officila forumlarda biri arkadasimin kredi karti numarasini girdim ama simdi degistiremiyorum diye sormustu.
yetkililerde 1 aylik sure bitene kadar bunu halledecegiz demislerdi. bu senin icinde bi yol olabilir. yine de dusuncelerinde haklisin. cok acemilik yapti blizz.[signature][hline]msn: [email protected]

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 11 Şubat 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlatmak istediğim; almam gereken hizmeti neden alamıyorum? Neden firmanın "bunu yapın öyle açın accountı" dediği yolu kullanamıyorum? Neden başka yollar seçmem gerekiyor? Bu acemiliktir. Millete oyunu satıp, 30 tane oyun serverı açıp, bunlara oyuncu girmesini sağlayamazsan, o sattığın oyundan kazandığın parayla kalırsın ve herkesin gözünde kaliten düşer. Firmaların istediği bu mudur sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

bir soru sorucam şimdi ben acc yaratırken kredi kartı no sunu sallasam sonra aylık ödemeleri game-card la yapabilir miyim yoksa illa kredi kartı mı kullanmam lazım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1111, 11 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
bir soru sorucam şimdi ben acc yaratırken kredi kartı no sunu sallasam sonra aylık ödemeleri game-card la yapabilir miyim yoksa illa kredi kartı mı kullanmam lazım

kredi kartını sallarsan 30 gün sonunda hesabını kaparlar.gamecardı girince yine devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer earsın dediği gibiyse denemeye değer.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi agresif davranmak istemiyorum.... Fakat;

1. Account açımı için kredi kartı yada gametimecard kullanmak zorundasın bütün mmorpg lerde durum böyle. Blizz günler öncesinden game time cardların martta çıkacağını açıkladı.

2. Ben para verdim hizmet vermek zorundalar höttöröhöyt demenin bir faydası yok.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

1 - 30. gunluk bedavan kredi karti no'su girmedigin icin baslmamistir kim demi$se sallami$
2 - bu yeni bir$ey degil sacmalikta degil adamlar kredi kartini soruyor ama para cekmiyor
3 - yanli$ kredi karti olmaz sistem kredi kartini dogrulamaya cali$acaktir
4 - 30 gun bedava diyor adamlar gametime olayini yeni duyuyorsun ama cogu insan biliyor o 30 gunun ne oldugunu
neyse gecmis olsun tavsiyem garanti hesabi actirip hemen 1 tikla sanal kart yaratman[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sKuLLo, 11 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Benim anlatmak istediğim; almam gereken hizmeti neden alamıyorum? Neden firmanın "bunu yapın öyle açın accountı" dediği yolu kullanamıyorum? Neden başka yollar seçmem gerekiyor? Bu acemiliktir. Millete oyunu satıp, 30 tane oyun serverı açıp, bunlara oyuncu girmesini sağlayamazsan, o sattığın oyundan kazandığın parayla kalırsın ve herkesin gözünde kaliten düşer. Firmaların istediği bu mudur sizce?

Ben hiç bi MMORPG de görmedim kredi kartsız açıldıgını.bence aceminin kim olduğu ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum telaşlanmı garantı bankasından pazartesı vadesız hesap actır sonra bunu sanal kart yaptır ya vısa ya master olacak bı kart nosu vercekler actırdıgın hesapa 25 kagıt yatır sanal hesabına gecır verılen numarayı gır 5 le baslarsa masterdır 4 le vısa 2 sınıde desteklıo blız...Sorun deıl kredi kartı lazım deıl sanal kartta olur adı üstünde SANAL kart...Aynı dedıgım gıbı olaylar 3 gundur arastırdım..[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...