tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kendine iyi bakarak. unutmayın bu adam yan diz bağlarından sakatlık geçirerek geri döndü sahalara.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hiç bişey demiyorum. kralı gelse onu da 9 kişi yenerizz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yendik sonuç belli hala .ok atmayın pls[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya hakem yıne ıyı deıldı sonucta o ersen ın penaltı olayını cagdas ıtıraf ettı ama onun bana yaptıgıda penaltıydı dedı yanı olay cıft taraflı ayrıca tumer e yapılan hakeketlerın hıcbırınde kart ını kullanmadı bı taraf besıktas olunca ulan sımdı dıger takıma kart cıkarsam besıktas hakemlere laf ettı o yuzden korktu cıkarttı dıycekler dıye onlara hıc kart cıkmıyor hem ıyı nıyet dıye gecıstırıyorlar ... neyse cok konuscak sey warda sonra laf atma olaylarına donuyor dorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Mert_Bjk, 13 Şubat 2005 17:59 tarihinde demiş ki: hiç bişey demiyorum. kralı gelse onu da 9 kişi yenerizz :) Hi hi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 pancu'danda söz etmemişim içimde kalır valla gerçekten mükemmel oynadı bi Galatasaraylı olarak kutluyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gözü kalmış unclanın. 4 hafta yok pancu :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ahah bjk'nin bizle maçı kaçıncı haftaydı ? :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: tunch, 14 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: gözü kalmış unclanın. 4 hafta yok pancu :D nasi ya ... =([signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eheheh yok öyle bişey merak etmeyin. ilk tespit sağ arka adelesinde yırtık olduğu imiş ama bugünkü emardan sağlam çıkmış. herhangi bi terslik olmazsa haftaya sahada pancu.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 100 msj da ben atam bari tık neyse ama BJK hakaten 9 kisi kalmasına ramen cok ii oynadı....[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 14 Şubat 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 amma post kasıyosun be chees. başka şeylerde var hayatta[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar