Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Denizlispor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendine iyi bakarak. unutmayın bu adam yan diz bağlarından sakatlık geçirerek geri döndü sahalara.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
yendik sonuç belli
hala .ok atmayın pls[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ya hakem yıne ıyı deıldı sonucta o ersen ın penaltı olayını cagdas ıtıraf ettı ama onun bana yaptıgıda penaltıydı dedı yanı olay cıft taraflı ayrıca tumer e yapılan hakeketlerın hıcbırınde kart ını kullanmadı bı taraf besıktas olunca ulan sımdı dıger takıma kart cıkarsam besıktas hakemlere laf ettı o yuzden korktu cıkarttı dıycekler dıye onlara hıc kart cıkmıyor hem ıyı nıyet dıye gecıstırıyorlar ... neyse cok konuscak sey warda sonra laf atma olaylarına donuyor dorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
Mert_Bjk, 13 Şubat 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
hiç bişey demiyorum. kralı gelse onu da 9 kişi yenerizz :)

Hi hi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
gözü kalmış unclanın. 4 hafta yok pancu :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
eheheh yok öyle bişey merak etmeyin. ilk tespit sağ arka adelesinde yırtık olduğu imiş ama bugünkü emardan sağlam çıkmış. herhangi bi terslik olmazsa haftaya sahada pancu.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Mesaj tarihi:
100 msj da ben atam bari
tık
neyse ama BJK hakaten 9 kisi kalmasına ramen cok ii oynadı....[signature][hline]so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Resimlerim | Sözlük |

[Bu mesaj Cheester tarafından 14 Şubat 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amma post kasıyosun be chees. başka şeylerde var hayatta[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

• Yeni Oluştur...