Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Denizlispor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar bir haftadır gençlerbirliği maçını konuluyoruz ama bakınız efendim önümüzde yeni bir maç var. Denizlispor averajla Beşiktaşın 1 sıra altında. Beşiktaş son anda bir eksiklik olmaz ise geöen haftaki kadro ile çıkıcak(mış). Denizlisporda ise eksin bulunmamakta.

Hepimize iyi seyirler.

not: Lütfen hakem , cartturu , yok wfndim bu maçta beşiktaşı korurlar... gibi gereksiz mesajları bu topiğe atmayalım. zaten yeterince kirlenmiş bir gençlerbirliği topiğimiz var orda görelim o işleri[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
insallah kazanicaz sanirim fuyfugum kadariyla gb maci tekrarlanicagi aciklanmis anlicagin bir puan onumuzdeler... Haydi arkadaslar besiktasimiza tam destek icin herkes stada...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
hahah hakem falan tartışmayalım diyince boş kaldı topic :) akşama yeni bi fiyasko olunca canlanır herhalde :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 12 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Denizli rahat alır.

tam böyle bi post atmak için aşağı doğru ilerliyodumki Fistan atmış...ne diyim doğru söze ne hacet...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
RızayLa bu işLer zor işLer[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 12 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Denizli rahat alır.

katiliyorum da 2 topiç warmis yaw...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
has topic burası taklitlerinden sakınınız :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Mesaj tarihi:
sus sen topicçi :P[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Mesaj tarihi:
denizli nasi oynuyo koçlarim benim...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
aslında kırmızı kart ters tepiyor beşiktaşa 2 maçta sanırım maçın başlarında 10 kişi kaldılar aldılar maçları şu andaki görüntüde iyi alır bu gazla belki.[signature][hline]jan d.
  • Yeni Oluştur...