kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Lise Sondaydım bu gün karneyi almaya gittim uzun bi aradan sonra ama karnede 21 gün özürsüz devamsızlık yazıyodu kaldım galiba ben. ya lise sonda da kalınırmı yahu :( ne .ok yiycem ben ?[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende 19.5 özürlü 9 da özürsüs ucundan:) Rapor alabilirsin esası[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 rapor al yada mudur e yalvar :) Uni sinavim super gecti kesin kazanicam ama kalirsam gider hersey falan birazda duygu somurusu yap dusurur heralde[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 öhe lise sondasın ve 21 gün yazmıslar ha rapor vererek 19 dan az olmuyomuydu yoksa rapor falanda getirmeden kabaca 21 günü devamsızlık yaptın?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 müdür e yalvarmakmı ühühü müdür tipin teki zaten ya karnede yazıyo artık çok mu geç yoksa deiştirebilirlermi ?[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 denemekte fayda var[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya aslında müdür yardımcısının ibneliği abi ben 20 günlük toplu aldım rapor ve hocam hafta sonları ve bu 19 mayıs tatilini ne yapıcaz dedim o da "ben ayarlarım siz merak etmeyin" dedi. bende tabi güvendim ibneye sonra raporu vermeye geldim ve adam hafta sonları ve 19 mayısı da kattı devamsızlığa. diğer ark lara baktım böle bişi yok onlara yapmamış dedim böyle böyle sadece bana yapmışsınız dedim yanlışınız var dedim. adam bana yanlışım yok benim dedi ya kafayı yiycem sadece beni bıraktı adammm...[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hepsi birbirinden kil ya ama sen yinede bidaha konus[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lo öss yi bahane et her yolu dene baktınki olmuyo ağır konuş biraz sana hiçbişi yapamaz...zuzuzuz lo saldırgan ol dişini göster seneye ben bu okulda olursam die tehdit et bişiler yap ana adam lise sona gelmiş kalacak ulan o müdür yrd bana yapsa varya nefesini keserim adamın :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya o bişey değil babanı kat felan diyolarda babamla kavgalıyım 7 aydır konuşmuyorum keşke absolut olsada bana bablık yapsaa :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eğer tatilleri kattıysa rapora(ki normali buydu diye hatırlıyorum) yeni rapor al götür süresi vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim. sonuçta iş günü olarak yani okula gitme zorunluluğun olduğun günlerde toplam 20 gün olacak yeni rapor ayarla git birşeyler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bizim mudur eger rapor u aldiktan sonra 1 hafta icinde vermezsen kabul etmiyo ordada oyle bisi varsa sicti :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 geçmiş güne rapor vermiyolarki baba bi de bu tatillerde dahil bunu biliyorum ama bu adam bize ben ayarlarım dedi herkei ayarladı ama beni ayarlamadı offff[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 istersen gel ayarlıyım babam doktor ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: jacabo, 13 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki: istersen gel ayarlıyım babam doktor ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize harbimi öyle bişey varsa geleyim de geçmiş güne veriyolarmı rapor onu öğrenmek lazım[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sızın okul ozel polıklınıkten rapor kabul edıyormu?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bilmem eder herhal ! çünki bi keresinde almıştı arkın biri ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hmm müdür muavini ilekonuş bence bizim dönemde 3 kişi kaldı (ki 2 tanesidaha öncede sınıfta kalmıştı)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya dur bakalım pazartesi gidip konuşcam böyle böyle yapmayın etmeyin son senem bi senemi boşa harcamayın falan filan diycem işte bi de öss felan var derim[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 benim valla 17 :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hemen bı rapor ayarla ne zamalar gıtmedıysen onları bul[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 13.5dan 14 gün ozurlu:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi rapor ayarla felanda tanıdık yokki ben bi keresinde sağlık ocapına rapor almaya gittim sevkim vardı adam sevk olduğu halde bile vermemişti it ya off en iyisi gidip konuşmak böle böle ben öss ye gircem iyi bi yer hedefliyom felan ( hikaye tabiki ) derim bişiler yapar yoksa bi daha asla ama asla o okula gitmem abi delimiyim kendimden küçük adamlarla aynı sırada ezileceğim ya :([hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bence moralini bozma öss yi düşün sen.karnede devamsızlıktan kaldı diye birşey yazıyormuydu.benim arkadaşımın 20küsür gündü.bişey olmadı ona.sınavdan önce moralini bozup sene kaybetcem falan deme.oyle bişey olsa zaten ünv.i kazandın diye af çıkar.ortaöğretimde kalmak oyle ünv.de kalmak gibi kolay bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet karnemde yazıyo devamsızlıktan sınıf tekrarı ama sordum bir tane tanıdığa o 15 gün içerisinde müdahale etmezsen iş işten geçer çünki 15 gün sonra kağıtlar meb ye gidicek dedi öleymiş :([hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar