Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Amfimi tanıdığa Ankara'dan Zuhal Müziğe aldırttım. MS2 alcaktım Marshall , yokmuş onun yerine Marshall MS4 aldım , yurtdışında 50$ olan bi amfiyi 55$ a almış çok iyi oldu. (MS2 benim anfinin tek hoparlörlü olanı)Anfi hakkında bilgi için TIK Ve ilk bağladığımda çıkan yüksek ses şaşırdım. Oldukça yüksek ses , clean tonu hafif distortion içeriyor diyim çünkü overdrive ı açıp kapama gibi bişey yok gaini kısmakla alakalı. Neyse bağladım overdrive tonları fena değildi ama gayet iyiydi böyle bi alet için. Sonra dedim bi pedalımı bağlıyım(Ibanez SM7 - Smash Pack). İşte o zaman azım açık kaldı. Alet benim 30 wattlık Aria Pro dan iyi ses veriyor ! Günlerdir Pinch Harmonic/Artificial Harmonik çalışıp yapamıyordum yaptığımda istediğim sesi alamıyodum. Şu an en ufak bend bile çığlıklar attırıyor gitara. Pinch falan yapmaya kalkıyım ben bile korkuyom çıkan sesten. İnanılmaz ! Anfinin gaini kapatmak gerekiyo tabi pedalı bağlarken alet sapıtıyo yoksa :) Cumartesi tatile gidiyorum dönüşte 30 watt anfimi satıcam ciddi ciddi ve gidip bi Marshall deniycem ya da sırf bu anfi ile çalışıcam ! Anfinin sesi koyardım ama mikrofon alcam öyle kaydedicem şu an iyi kaydetme olanağım yok. Özelliklerine gelince 9 voltluk pille çalışıyor. Kulaklık çıkışı var. Adaptör girişi var ama yanında adaptörü gelmiyor. Volume-Tone-Gain ve On-Off düğmesi var. Sanırım 6-8 saat gidiyormuş pil tabi kullanıma bağlı. Kulaklık çıkışı jack büyüklüğünde yani bi dönüştürücü lazım bağlamak için. Boyutlarını aşağıdaki çektiğim resimden görebilirsiniz. Kesinlikle yeni başlayanlara tavsiye edebilirim düşünün yani benim Aria dan iyi ses veriyor 30 wattlık koca amfiden.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hayırlı uğurlu olsun nice tonlara[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 vallahi hayırlı olsun, eheh şirin bi şeymiş ve iyi bir fiyata almışsın. hemen bir ekleme yapayım tatile falan götürmek için çok ideal olduğu aklıma geldi, kulaklık çıkışı var demişsin, line out var mı peki?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. [Bu mesaj Lars tarafından 11 Ağustos 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Zaten tatile götürmek için aldım :) line yok malesef Arkada demir aksanı var , belime geçirdim evde koşarak gitar çaldım ahaha hep yapmak istemişimdir süper ya[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hayırlı olsun efem[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abim ilk waşbörnünü aldığı zaman ilk afinisi distörşın pedalı ile baya güzel oluyor o meret :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ehe süper ben de isterim :) 55$ güzel fiyat heleloy hololoy.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bnde alcm =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya biraz abartı olcak belki ama şöyle bi kayıt yapıp bi solo bi ritm atıp buraya koysan sesine bakmak için bende alcam bu arada güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya gelirken mikrofon alcaktım unutum :( yarın alıcam o zaman koyucam inşalla[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gerçekten güzeldir yani maddi durumu düşük olanlar icin cok iyidir gerçekten da 55$ biraz fazla biz 15 milyonamı ne aldıydık ama tabi tee 1996 de fln :) hatta daha da ucuzdu :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benimde aklıma yattı bu amfi bilakis amfiye ihtiyacım var..lakin benim pedalım yok..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Pedal şart değil. Ama dist tonlarıda bi yere kadar idare eder tabi :) Ayrıca en azından bi 10 wattlık amfi alırsan iyi edersin bu her ne kadar 4 watt olsada kabin hacmi ufak olduğundan tatmin etmeyebiliyor bi süre sonra :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hadi hayırlısı :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 boyutu tam olarak ne kadar?üst üdste duran amfilerin herbiri cd kutusu boyutu civarındamı?[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 biraz daha dar, biraz daha uzun diye hatırlıyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben ms2 almıştım 50 milyona zuhalden :P cebime takıp dolaşa dolaşa çalıorum falla :D[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 boyutu böle[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 5 telli bass patlatır mı bunu arkadas dusunuyo da. patlatır dedi bi sorayım dedim.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Şubat 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 patlatabilir. de niye buna takmak isteyesin ki?[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bizim arkadaş takmıştı pasif bassını ancak overdrive açınca ses duyuluodu o da bass pedalı takmış gibi oluodu yani, bunların bass amfileride var özel ama marshall değil pek bilgimde yok :-P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya okula getirip goturucek. kolay olsun diye. ama kaldırsa da kalitesiz oluyor sanırım. neyse eheh cevabımı aldım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ehe bass ı pek iyi vermez gerçekten ama patlatmadan kullanılabilir yani[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 küçük bas amfileri de var. :) bi on wattlık Drive amfi filan alabilirsin mesela. paalı olduunu sanmam.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 o ne ya köt kadar ehooh.nası ses çıkıyoki bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar