Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minik amfimi aldım ve tek kelimeyle İNANILMAZ !

Predator

Öne çıkan mesajlar

Amfimi tanıdığa Ankara'dan Zuhal Müziğe aldırttım. MS2 alcaktım Marshall , yokmuş onun yerine Marshall MS4 aldım , yurtdışında 50$ olan bi amfiyi 55$ a almış çok iyi oldu.
(MS2 benim anfinin tek hoparlörlü olanı)
Anfi hakkında bilgi için TIK

Ve ilk bağladığımda çıkan yüksek ses şaşırdım. Oldukça yüksek ses , clean tonu hafif distortion içeriyor diyim çünkü overdrive ı açıp kapama gibi bişey yok gaini kısmakla alakalı. Neyse bağladım overdrive tonları fena değildi ama gayet iyiydi böyle bi alet için. Sonra dedim bi pedalımı bağlıyım(Ibanez SM7 - Smash Pack). İşte o zaman azım açık kaldı. Alet benim 30 wattlık Aria Pro dan iyi ses veriyor ! Günlerdir Pinch Harmonic/Artificial Harmonik çalışıp yapamıyordum yaptığımda istediğim sesi alamıyodum. Şu an en ufak bend bile çığlıklar attırıyor gitara. Pinch falan yapmaya kalkıyım ben bile korkuyom çıkan sesten. İnanılmaz ! Anfinin gaini kapatmak gerekiyo tabi pedalı bağlarken alet sapıtıyo yoksa :)

Cumartesi tatile gidiyorum dönüşte 30 watt anfimi satıcam ciddi ciddi ve gidip bi Marshall deniycem ya da sırf bu anfi ile çalışıcam !

Anfinin sesi koyardım ama mikrofon alcam öyle kaydedicem şu an iyi kaydetme olanağım yok.

Özelliklerine gelince 9 voltluk pille çalışıyor. Kulaklık çıkışı var. Adaptör girişi var ama yanında adaptörü gelmiyor. Volume-Tone-Gain ve On-Off düğmesi var. Sanırım 6-8 saat gidiyormuş pil tabi kullanıma bağlı. Kulaklık çıkışı jack büyüklüğünde yani bi dönüştürücü lazım bağlamak için. Boyutlarını aşağıdaki çektiğim resimden görebilirsiniz. Kesinlikle yeni başlayanlara tavsiye edebilirim düşünün yani benim Aria dan iyi ses veriyor 30 wattlık koca amfiden.

[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)

Sosyal ağlarda paylaş

vallahi hayırlı olsun, eheh şirin bi şeymiş ve iyi bir fiyata almışsın.

hemen bir ekleme yapayım tatile falan götürmek için çok ideal olduğu aklıma geldi, kulaklık çıkışı var demişsin, line out var mı peki?[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world..

[Bu mesaj Lars tarafından 11 Ağustos 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten tatile götürmek için aldım :) line yok malesef

Arkada demir aksanı var , belime geçirdim evde koşarak gitar çaldım ahaha hep yapmak istemişimdir süper ya[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten güzeldir yani maddi durumu düşük olanlar icin cok iyidir gerçekten da 55$ biraz fazla biz 15 milyonamı ne aldıydık ama tabi tee 1996 de fln :)
hatta daha da ucuzdu :)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Pedal şart değil. Ama dist tonlarıda bi yere kadar idare eder tabi :) Ayrıca en azından bi 10 wattlık amfi alırsan iyi edersin bu her ne kadar 4 watt olsada kabin hacmi ufak olduğundan tatmin etmeyebiliyor bi süre sonra :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

küçük bas amfileri de var. :) bi on wattlık Drive amfi filan alabilirsin mesela. paalı olduunu sanmam.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...