Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beğenirseniz alın. Çaldım, küçülttüğümde tam görünmüyordu oynamalar yaptım, 15x15 e küçülttüm.. : ---> Karus ---> El-Morad[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır][Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Şubat 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ooof offf. Sıkıldım. Hazır başlık açmışken burdan sorim. Sıkıntıdan ders yazıcam. Mageleri anlatan bişi yazimmi? İşe yararmı? İşe yaramaz diosanız boşa yazmim. Nasıl olsa uzun süre uğraşıp, emek vererek yazdığım yazı 15 gün sonra eski yazıların arasında kaybolacak...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Şubat 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Böle deil abi İnsan resmi ile Orc Resmi :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 15x15 boyutlarına, ne oldukları anlaşılabilen insan ve orc resmi sığdırabilen varsa gözlerinden öperim.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Wow bölümünde war.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 word of war crafta baksana Bak bi Orc resmi Olsun yanındada senin resim olsun[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eh bide onu yapalım.. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben bepenmedim resimleri. Pek belli olmuyor ne olduğu sanki birisi sadece kırmızı diğeri sadece mavi gibi duruyor. benim gözlerimde bozuk olabilir tabi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben yapmadım sadece küçülttüm. o yüzden güzel-çirkin yorumu yapmam.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bak iste Sole olcak: Human; Tabi Bunlar Yan yana olacak Buda Orc: bunlarinda 2si yanyana olcak biticek logo larımız ok??[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D[Bu mesaj oQo tarafından 14 Şubat 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj oQo tarafından 14 Şubat 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 e o zaman wow u taklit gibi olmucakmı ? o dediğini yapayım 2 dakkada. bekle..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Şubat 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 neden yanyana duruyıolar onu anlamadım ben ikiside orcu veya ikisi de humanı mı simgeliyecek? Tek resim ırkı bir başka resimde karakteri belirtir daha güzel olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abi fikir verme git üret photosopcu deiliz biz. üret göster simdilik bunlar var.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
dersimli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 merhaba karaca..mage hakkında bana yardımcı olur musun..soracagım o kadar cok konu ve sual varki?
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 buna benzer bişimi? yaklaştıysam söyleyin geliştirelim.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: dersimli, 14 Şubat 2005 02:16 tarihinde demiş ki: merhaba karaca..mage hakkında bana yardımcı olur musun..soracagım o kadar cok konu ve sual varki? olurum tabiki. bu icon konusunu halledelim önce oki? :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 her ne kadar istemesende fikir belirtmeye devam edeceğim. Bunu yasaklıyacak bir madde falan göremedim ben ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet ole bişi ama Aralında 1 bosluk olsun bide Orc resmini deişrek human güzelde Orc cok acayip kactı :d Maymun gibi orclar karizmadır normalde kaslı maslı.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 işte bende onu anlatmaya çalışıyorum. o kadar ufak resimde kasları filan nasıl göstericen ? ayrıca 15x30 oldu bu. limit 15x32 aralara 1 pixel boşluk koyabilirim. dur onuda koyayım...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ---> Karus ---> El-Morad ---> El-Morad Dip : Orcların orijinal resimlerini küçülttüğüm zaman hiçbişey belli olmyor. Karartı görünüyor sadece.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır][Bu mesaj fatihkaraca tarafından 14 Şubat 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ozmo o karustaki insan yaw bizim koydeki orc a noldu?[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar