Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cacığın ucuz olduğu da nerden çıktı? Kendin yapmaya kalksan minimum 1.5 ytl yoğurt, salatalığın kilosu 3 ytl=4,5 ytl.
Ki ben altın dönerde cacık ısmarladım, küçücük tabakta geldi. Fiyata baktım 4 ytl..Evde o fiyata dolu yapardım ühüü dedim..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
bir odada yalnız sen ve arkadaşın var..masanın üzerindede bir pasta ve yanındada bir bıçak..bu pastayın en adaletli biçimde nasıl paylaşırsınız..ama tek bıçak darbesiyle ve pastayı 2 ye bölmek koşuluyla..[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 13 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
bir de ben sorayım.

Şişe Cola / Kutu Cola/500ml. Cola/ 1lt. Cola/ 2 lt. Cola /2.5 lt. cola

arasında ki fiyat farkları niye abuk?

ps: cevabı ben biliyorum

herifler en sağlam karı öyle yapmaktalar. 1litre hede fiyatındayken 2 litre 2 hededen daha ucuz olduğu için gidip onu almaktasın. ihtiyacın olmasa da. aç gözlülük yane
[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

[Bu mesaj Borbag tarafından 13 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 13 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
bıçağı arkadaşıma saplarım pastayı da yerim

cevap verenlerin %90 ı aynı şeyi söylüyor...ama şiddet yok!! :)[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
said:
reyou, 13 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
bir odada yalnız sen ve arkadaşın var..masanın üzerindede bir pasta ve yanındada bir bıçak..bu pastayın en adaletli biçimde nasıl paylaşırsınız..ama tek bıçak darbesiyle ve pastayı 2 ye bölmek koşuluyla..

Bıçağı yutup pastayı arkadaşımın kafasına atacak değilim ya...

Bir pastayı tek bıçak darbesiyle elbette ki 2 parçaya ayırabilirz.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
ama bundan ya sen yada arkadaşın mutsuz olabilir, mesela baktınki bi parçası büyük oldu..kavga çıkmazmı? bide deli gibi açsın...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
Blizzard_IcedEye, 13 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
bir de ben sorayım.

Şişe Cola / Kutu Cola/500ml. Cola/ 1lt. Cola/ 2 lt. Cola /2.5 lt. cola

arasında ki fiyat farkları niye abuk?

ps: cevabı ben biliyorum
-----------

söyle dusun ıkı tane 500ml cola bı tane de 1 lt kola war
sımdı ıkısındekı kola mıktarı aynı ama 500ml lık olanda daha fazla ambalaj fln yada daha fazla teneke war yanı 300ml olanda daha da fazla war bıde sanırım arz talep meselesı yanı 300 yada 500lukler daha cok satıodur gencler hep oyle alıo anca aıleler 2,5lt alıo

ya heralde soyle dusunmuonuz 1 Lt kola 1YTL ıse 500ml kola 50kurus olsun . . .

[Bu mesaj Burax tarafından 13 Şubat 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Burax tarafından 13 Şubat 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bir odada yalnız sen ve arkadaşın var..masanın üzerindede bir pasta ve yanındada bir bıçak..bu pastayın en adaletli biçimde nasıl paylaşırsınız..ama tek bıçak darbesiyle ve pastayı 2 ye bölmek koşuluyla..

bıçağı arkadaşıma veririm küçük olanı sen yiceksin tek bir bıçak darbesi ile kes derim :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 14 Şubat 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
said:

bıçağı arkadaşıma veririm küçük olanı sen yiceksin tek bir bıçak darbesi ile kes derim :lol:
Budur abi :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
bi bıçak darbesiyle arkadaşımı ikiye bölerim pastayı da yerim bu arada bıçak nası bişey kılıç gibi uzun bişeyse güzelce keseriz pastayı[signature][hline]Every fart has a beginning.
  • Yeni Oluştur...