lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Selam Sınav p.tesi, tam 4 günüm var. seviyem şöyle; 2016 da 3 gün çalışarak girdiğim IELTS den 6.0 almıştım şimdi ben bu sınava nasıl çalışayım kalan 3-4 günde maksimum puan alabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 essay varsa onun tricklerine bak hangi bağlaçları ne zaman kullanman lazım süslü iki cümleyi birbirne bağlıyacan kelimelere fln nette var milyon tane, sonuç cümlesine hangi kelimeler ile gireceksin, örneklerden hangi farklı kelimeleri seçiceksin 10 tane example of denmez çünkü kendi fikirlerine belirtirken hangi kelimeleri kullanıcaksın, yine 10 tane according to me denmez ------ ielts gibi barchart okuma varsa onun da benzer taktikleri var. kanımca 3-4 günde yapabilceklerin bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bütün eğitim hayatım boyunca essay'lerin son paragrafına şöyle girdim; In the light of the things mentioned above, obvious conclusion to be drawn is that... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 ya essay yırtarım gibi, aynen kaynaklarım var kelime bağlaç falan yazarım amma grammar den ve listening den korkuyorum, örnek şöyle; http://sl.sabanciuniv.edu/students/elae/assessment-exam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 gayet güzel girmşissin hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Bu arada istanbulda bu 3 gün beni çalıştıracak bu işin ustası - Özellikle Sabancı - arkadaş varsa (servet istemezse) ücretini ödeyip çalışmaya varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bu da güzelmiş 3 tl diyor ilk 30 gün: https://englishlive.ef.com/tr-tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar