thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: orc_lord, 13 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: aptal maptal ama o olmasa akvaryum yosundan geçilmezdi..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pirina güzel beslenio[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 chemical yok yok sakat o iş :) ona et yetiştiricem diyene kdr valla yazın belki alır iki tane atarım :) bizde mangal bol oluyorken ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eet Benım Meslegım Bu Balık satıyorum Benım Tavsıyem Prof. yapacaksan Dıskus Ama Pangasus Melek....vs Turler Olabılır. Ama kılıç Plati Maoli Cınsıde Olabılır Akvaryum Guzek İştır Tansiyon Hastaları İçin İdeal Dr. Verıyor Dınlendırıyormuş Vs vs Bole İşte ;) :-) ;)[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 diskus çok tipsiz diilmi.. pengasuslar tabi harika hayvanlar gözleri yarı körmüş özellikle geceleri beslenirlermiş ehehe güzel hayvanlar.. kılıçlarda iyi ama atlıyabiliyor birde bende molly var asil hayvan :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 jack o imza nedir? herşey offline :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: orc_lord, 13 June 2003 17:01 tarihinde demiş ki: chemical yok yok sakat o iş :) ona et yetiştiricem diyene kdr valla yazın belki alır iki tane atarım :) bizde mangal bol oluyorken ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* siperlan[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 fm?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ne yapıcan balığı yaw al bitane su kaplumbağası hem uzun ömürlüler, bide balıklar ölünce ona üzülcen yaw salla balığı sen tosba al[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kaplumbağa ölünce ;) ben birara onada bakmıştım o kdr yaşamıyor bence 3 yılı geçmedi snrm bende :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yaw iyide yawrusunu al 5 sene hem bu balıklar sanki uzun ömürlü de 1 sene en fazla :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hyr diil :) kötü bakarsan 1 sene olur tabe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar