Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: uncla, 14 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 13 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Vatan için savaşırken ölmeyi tercih ederim. :tup: [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben şu dubaideki ünlü otelin resmini gördüğümden beri oranın helikopter pistinden aşağı atlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu konu dağa önce acılmıstı .! Süper bir manzarada elinde içkin ve sigaran herseyden cok sevdiğin kişiyi kaybettiğin için ağlayarak ölmek .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar