Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şöyle denizaltıyla giderken denizaltı bozulsa o kadar derinlikte yavaş yavaş sular denizaltıya dolsa sonra benım azımdan grimek suretiyle cigerlerime girmeye başlasa oksıjen almadığımdan yavas yavas gorusumu kaybetsem kalbim dursa guzel olur hani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evimin bahçesinde torunlarımı seyrederken mutlu ve huzurlu bir ölüm isterim. :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Radyasyon yaymurları ile yıkasınlar beni.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 audi tt ilk piyasaya çıktığında 150nin üzerine çıkınca takla atıodu virajlarda.sonra avrupada çoğunu toplatıp o ufak spoylerleri taktılar.o zmn aklımda hep audi tt ile son hız viraja girip takla atmak vardı. şimdide kendi yaptığım bi binada ölmek istedimi biliyorum.hatta kendi mezarımı bile tasarlamak isterim..mimarımda.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 .kill yiyerek olmek isterdim yada bir gm tarafindan .serv.allclients kill :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Borbag, 13 Şubat 2005 12:19 tarihinde demiş ki: hatta en güzeli akşam yatıp sabah kalkmamak Bayar ya. Anlamıyosun bile noolduğunu. Uçaktan atlayacaksın böyle trophosferden, betona düşecen bi de. Oh oh.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tropHosfer..hmm. ordan aşaı inerken de betonu hissetmezsin ki basınçtan ölmüş olursun düşmeden. kan kaybı huzurlu aslında..resim falan yapmak kanla ipucu yazmak..hernese:).[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dövülerek ölmek mesela.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kalp krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Body Smash ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: LoMBaK, 13 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Veya uçurumdan biri beni itse güzel olur sonsuzluğa doğru gidiormuşum gibi peh eşşek şakasına kurban olmak isterdin yani? son duyduğu şey "ŞAKAAAA" OLDU: :D edit: troposferden aşağı uçmak isteyenlerin illaha ölmesi gerkmiyor, paraşüt diye bir icat var:) frpci ve uocu tayfa da uyansın bir zahmet, buralarda büyük kırmızı ve uçan bir tek İETT otobüsleri var;) [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi [Bu mesaj Borbag tarafından 13 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya kopruden atlayarak olmek istiyorum acikcasi. nasi bisi acaba off canim cekti =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 önce derimi yüzecekler, sonra beni termal suya atıp (su derinliği 10cm) daha sonra biri boğazıma sarılıp boğacak evet evet. tam olarak bu şekilde ölmek istiyorum[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Uykuda olmek isterdim ama bilemiyorsun noldugunu son vaatler falan:D bence kalp krizi geciriyim sonra tam olurkene geride kalanlara son kez bir bakıp son nefesimi verip oliyim :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: wildpervert, 13 Şubat 2005 17:00 tarihinde demiş ki: önce derimi yüzecekler, sonra beni termal suya atıp (su derinliği 10cm) daha sonra biri boğazıma sarılıp boğacak evet evet. tam olarak bu şekilde ölmek istiyorum çok yaşa![signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi böyle bi savaşta filan ölmek isterim. karşıdan akın akın düşma geliyo ben ve birkaç silah arkadaşım ellerimizde makineliler,göğsümüzde iman,kalbimizde vatan aşkı böyle gelni indrerek geleni indirerek. son kanıma kadar vatan için çarpışırken ölmek isterim. VATAN SAĞOLSUN...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter [Bu mesaj madjai tarafından 13 Şubat 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 haberim yokken arkamdan biri beynime sıksın böylece sanyenişn 1000de birinde hızlı bir acı çekerim ama sonra kalbim çalışsa bile acıyı hissetmem çünkü acı çekecek bir beynim olmamış olur[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uyurken ölünebilir.rahat olur en azından.sabah kalkıp cennette olmak hoşuna gider insanın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende uyurken ölmek isterdim.acı cekmeden.[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok mantıksız uyurken ölmek yani sonuöçta herkesin merak ettiği birşey ölüm-ölmek. ben son anına kadar hissetmek isterim[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 13 Şubat 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 enteresan bir bakış açısı hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap gibi ölmiyim yeter :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 boğazımı biri kesecek böyle kanlar fışkıracak yani nasıl öldüğümü görmem lazım merak ederim :D[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çektiğin acıyı düşün bence.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eminim daha sonrasında o acıları bie çekmek için yalvarıyor olacaksın ;)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar