merve__1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sadece bi mrb diyim dedim nese bir uçurumun kenarında olsan bile sırf hayata gıcıklık olsun die gülümse ;)))) Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 merhaba merhaba...[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin =][signature][hline]jan d. Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldinis[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Alıntıla
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mrba merve_1 .. sen geldin foruma bi huzur geldi .. hoşgeldin )) Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]James HETFIELD... Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 merhaba, hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
None_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hosgeldin Merve[signature][hline] Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mrb hosgeldin ..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: driftintosin, 07 Şubat 2005 02:52 tarihinde demiş ki: mrba merve_1 .. sen geldin foruma bi huzur geldi .. hoşgeldin )) belli etmeyin fazla, çaktırmadan.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Alıntıla
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ho$geldin=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla
che Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoss geld,in[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o zaman bozalım bu huzuru 1 K155 J00!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 (bkz: albüm bombardımanı)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Alıntıla
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi kız kendi resmini koymamış durun daha ya ehueaha[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 koymuş koymuş.. tabi hangisi o tartışılır ama.. (album:5914)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Şubat 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Şubat 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Pati saplar birliği iş başında hele biraz zaman tanıyın :) Bu arada hoşgeldin paticiğe...[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 08 Şubat 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sanada merhaba. Ama aglamak guzeldir beah.. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bence sağdaki..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paticik'e güzel kız gelmez arkadaşlar, hiç yere yavşamayın. Akıllı kız da gelmez aslında hehe =) Ufak birkaç istisna oldu tabi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Alıntıla
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mrb hosgeldin[signature][hline] Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim vasıtmal gelenlerin hepsi zeki çevik ve ahlaklıdır :) yalansa yalan diyin..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.