wastiee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 la vent nous portera'yi indirdim, super sarki [taa konsere geldikleri zamanki tvdeki reklamdan beridir aklimdaydi sarki] ne bilim, google 'in tercume seylerini kullanarak sozlerinin falan da cevirttim ingilizceye fakat, baska sarkilarini indircem, fransizcam da yok, koru korune buldugu sarkialrdan rastgele indirmek istemiyorum (hadi ingilizce olsa isimler, ismine gore ahan da bu olsun bu sefer de diyebilcem, diyemiorum), hangi sarkilarini onerirsiniz?[hline]wastiee | PHPNotepad
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 solisti sevgilisini mi ne döverek öldürmüstü ya da hastanelik etmişti, yazık oldu gruba[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 maalesef hic bi sarkisini oneremiyecem.. bu basligi gorunce gecen sene gittigim konserleri aklima geldi bu kadar sikici ve bu kadar uzun surebilirdi bi de en onlerdeydim disari da cikamadim feci bi iskenceydi.. le vent nous portera tarzi parca ariyosan bulamazsin, boyle diil dier parcalari, bu sarkinin guzel olmasinin nedenlerinden biri de manu chao nun gitar bolumunu yazmasidir bence.. ama illa bi sarki istersen un jour en france derim...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Süper gruptur. Hepsi fransız ve bordeuxlu... Amerikayı üstü kapalı bir şekilde nefret ettiklerini belirtirler =). Solist'i kız arkadaşını öldüresiye dövmüştü.10-15 yıllık bir hapis istiyorlardı Solist için ne oldu en son bilmiyorum.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Araştırdım... Adam psikolojik tedavi görüyormuş ve hapisteymiş...[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Fin De Siecle'de güzeldir.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayın.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben de adamın kız arkadaşını döve döve komaya sokmasını yazıcaktım..patladım adam deli bence. ama bu demek değildir ki deliler iyi müzik yapamaz :)[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben noir désir in şu şarkılarını da severim tostaky, lost, le grand incendie[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ama yazdığım şarkıların tarzları "la vent nous portera" a göre biraz farklı[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 noir desir'in son albümünün ismi ve bu albümde bulunan şarkılarının ismi lazım :)
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 süper gruptur club 889.111 gibi ismiolan albümlerinide cok severim. Sadece Amerikayi değil kendi başkanlarını falanda sevmezler bular =) baya protest sözleri olan şarkıları vardır.[signature][hline]Beş Hececiler
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Des visages, des figures (2001) 1. L'enfant Roi 2. Le Grand Incendie 3. Le Vent Nous Portera 4. Des Armes 5. L'Appartement 6. Des Visages Des Figures 7. Son Style 1 8. Son Style 2 9. À l'Envers À l'Endroit 10. Lost 11. Bouquet De Nerfs 12. L'Europe Bu mu fistan?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 12 Şubat 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gerçekten hoş müzik yapıolardı ama btti sanırım :)[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible**
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben sevmıyom bunnarı ya ıc hosuma gıtmyıo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Fistan, 12 Şubat 2005 13:49 tarihinde demiş ki: teşekkür ederim cthulhu öenmli değil.. eğer başka şeyler de merak ediyorsan sanırım official olan siteleri bu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Demise Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Fransızlardan nefret etmeme ragmen bu grup un o şarkısı cok hoş böle eğlenceli..ilgnc bi grup[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Öne çıkan mesajlar