Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Amanın MTV izliyorum bi anda ekrana koca burunlu bir dwarf çıkıverdi. Bir de baktım ki Blizzard reklam vermiş. bi an bi garip hissetim.. paylaşıyım dedim.[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok merak ettim şimdi reklamı ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 http://en.wow-europe.com/intro/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bütün intro yok ama kesik kesik. human-mage dwarf night elf ve orc görünüyo bi anda bitiverdi şok oldum zaten. epic vs.vs. yazıyo bide garip bi refleksle video yu geri almak için sesi kısma butonuna bastım.. Geri almayınca da kumandaya baktım sonra hatırladım ahha[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 14 Şubat 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 daha cdım gelmemezlık ederse bende heryerde wow gorecem bugıdısle cıldıracam yeter oynamak ıstıyorum artıkkkkkkkk[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Galiba dediğin video WoW un giriş cinematici =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 O değil, Blizzard bir kaç gün önce EN sitesinde duyurmuştu reklamı. Şu an kapalı galiba.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 verdiğim linkde mevcut , tvde aynısı çıkmış olması lazım[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 alliance sayısı artacak desenize.. :P[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar