taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 2005 de muhtemelen bomba etkisi yaratacak yapım F.E.A.R. en çok beklenen oyun. oyunun kısa bir ön incelemesi için tıklayabilirsiniz. Konusu çok garip ve esrarengiz. Sizin yönettiğiniz karakter F.E.A.R. adlı bir özel tim ekibinden ve terröristlerin saldırdığı bir binayı kurtarmak için harekete geçiyorsunuz. ama bir süre sonra binada sadece sizin ekibinizin ve terröristlerin olmadığını anlıyorsunuz. Küçük bir kız çocuğu her iki tarafın adamlarını teker teker öldürmeye başlıyor..![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben sadece o kızın teröristleri öldürdüğünü sanıyordum tüh ya bir oyunda en nefret ettiğim şey emrim altındaki(veya dost)birliklerin ölmesidir adam kaybetmeye hiç tahammülüm yok[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oyun güzel birşeye benziyordu ama beni illet eden şey ortalıkta tek tük ss gezmesiydi. bir iki orjinal fikir bulmuşlar onları satıyorlar falan dedim kendi kendime. ha bi de eğer senaryo böyleysebirileri Resident Evil den feci etkilenmiş herhalde:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Half-Life 2 Source Engine İle Yapildi Bu Oyun onun için grafikler İyi :D ama bakalim bi oyuna hmmm[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konusu Çok Classic ya :([signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende bir videosu var fizik motoruna hayran kalmıştım ama source ile yapıldığını bilmiyodum merakla beklemekteyim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benim bildiğim kadarıyla monolith in yeni geliştirdiği bir grafik motoru. Source ile bir alakası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yav bi dur bea arkadaş yılın en iddalı oyunu olara seçme için biraz erken değil mi ??? belki adamalr süpris die hl3 veya Diablo 3 çıkaracaklar dimi dimi...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zaten 2005in en iddialı oyunu olacak kadar müthiş bi hikayeye sahip değil oyun. direk hikayeden 20 puan gitti...[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Küçük kız çocuklarından nefret ediyorum, her korku içerikli yapımda korku onların üstüne kurulmuş.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bence fena değil hele oyundaki action muhteşem gibi görünüyor umarım resimlerde oynama yoktur ama hikaye tanıdık ama fena sayılmaz[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu kucuk kız korkutmalarından çok tırsıom.Kardeşim ole kafası one eğmiş ama içinde evil barındıran veletlerden acayip tırsıom :D ama oynicaz genede ekran kartını zorlıyarak :p[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ehue mert ne korkak adammışsın sende... şaka yaptım ya bende tırsıyorum özellikle fatal frame de falan vardı galiba hatırlamıyorum.. ekrankartını kasmaz source motoru hiç sanmam..[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775 Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard Coolermaster Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece) Logitech X620 6+1 Surround LG 19" T910BU Flatron monitor Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar