Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkada$lar izledinizmi bilmiyorum ama yeni bir vestel reklamı çıktı.Ata demirer lazer lerde gecio flm telefondan cıkartıo tv ye takıo.Lazer den gecerken halay sarkisi calio kopartıo insanı :))) Download linki flm warmı yada nerden indirebilirim süfer bi reklam da :)))[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ehehe sanırım ben görmedim :) gidem tv de reklam bekleyem :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 mukemmel abi süfer komedi kopartıo insanı :))))[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oceans twelve i izleyen varsa filmdeki bi sahnenin aynısını yapmışlar ama zeybek oynuyor bizimki komedi olmuş yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kendisini buradan elde edebilirsiniz. Fakat sanırım arkadaşın eli kaymış internete açmış. Vizyon olmayacak mıydı?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ok tamam adresi aldım te$ekkürLer.[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Mert_Bjk, 13 Şubat 2005 20:18 tarihinde demiş ki: oceans twelve i izleyen varsa filmdeki bi sahnenin aynısını yapmışlar ama zeybek oynuyor bizimki komedi olmuş yaa :) Pfffffffff yannışlıkla okuduk spoiler yapsana kardeşim allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 duraklardaki ve bilboardlardaki afişi gördünüzmü Takarsan Görürsün yazıyor bu vestelin yeni tv si için :) ilk gördüm okuyamadım 3 kere okdum hadi canım böle ibşi yazmamışlardır dedim 3. durakta da görünce yarıldım :D[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar