Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Biraz öncer inndir arşivinde bu oyunu buldum.. UO Tarzı netten oynanan bir oyun.. http://www.inndir.com/program.php?id=11320 Hoş birşeye benziyor bu oyun hakkinda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Oyundan bi resim koyayım bu arada..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kötüymüş be abi...bilmiyorum belki başka özellikleri vardır belkide ama grafikler kötüymüş [signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 30 January 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Celesta server ında bayağı bir türk var.Ama ben simdiye kadar sadece thais kentinde gördüm.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iğrenç ötesi bi oyun pis almanlar... :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bilgisayarım wow u kaldırsa onu oynamasını bende biliyorum :p Şaka maka fena sardı beni.Lvl 13 knight ım var :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bende 1 haftadır oynuyorum lvl 9 sorc var ama çıldırtıyor zaman zaman.. Bi de doğru düzgün ing konuşan bulabilsem..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar