Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin Sap Olma Switchleri Doğuştan On mudur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 13 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Sapım mutluyum istediğim zaman kaçamak yapabiliyorum başımın etini yiyen bi kız yok :P

Sen körsen benmim suçum ne.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 13 Şubat 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
farkettiğim kadarı ile biz erkeklerin doğuştan gelen bir hayvani abazanlık dürtüsü var.
Doğa bizim için her türlü güzelliği yapıyor,
Erkek populasyonunun sayısını çekerek kadınların sayısını sürekli arttırıyor. Öyle ki 3 kadın almaya kadar gidiyor bu işler bazı arap ülkerlerinde..
nedenini anlayamadığım bir şekilde paticik insanlarında bi
Sap mod On durumu var..
Nedenini tam olarak anlayabilmiş değilim..

*!ya bilgisayarınıza çok fazla gömülüyor hayat ile ilişkilerinizi kesiyor
hayatınızız Yemek yemek, su içmek , kola içmek , sigara içmek, arada tv izlemek ve uyumak gibi zorunlu ama lüks olmayan ihtiyaçlar ile sınırlıyorsunuz*
*!Yoksa acaba dışarıya hiç mi çıkmıyorsunuz? hiç arkadaş çevreniz yok mu?*
*!yada kendine güveniniz mi zayıf bir bayana yönelmekten mi çekiniyorsunuz?*

Asosyallikte sınır tanımayanlar görüyorum bazen,
Asosyal olmak,
arkadaş çevresi olmamak,
çirkin olmak,
itici olmak,
yada kızlardan sizi uzak tutan bu özellikleri taşımak ayıp değil toplumsal anlamda..
fakat bunların hepsini değiştirmek elinizde
kendinize daha fazla ayıp etmeyin, topluma karışmaktan korkmayın, arkadaşlar kendinize bakım yapmaktan çekinmeyin, kendine bakım yapan *pne olmaz..!

İçimden geldi yazayım dedim umarım herkes bu duruma bir son verme kararı alıp tanıdığı yada yeni tanışacağı bir kızla yakın bir beraberlik yaşayabilir..

TECRÜBE KAZANDIKÇA HATALARDAN KURTULURUZ
AMA HATA YAPMADAN TECRÜBE KAZANILMAZ

SAYGILARIMLA

oyle bi yazmısınki sanki bu ozellklerin hepsi sende toplanıyomus gibi...
hayatta boyle insanlara her zaman raslanır ozellikle icinde bulundumuz yuzyılda tw bilgisayar gibi organlarla insanlar kendi iclerine kapanmıs olabilirler bahaneleride senin yazdıın şeyler oluyodur belki
bence boyle insanlar asosyalden once icedonuklerdir
ice donuk insanların kendilerini topluma katma yollarıda genelde box,perküsyün,döwüş sanatları ws gibi insanın icinde biriken enerjiyi dışarı wurmasını saalıyan sosyal aktiwiteler olur
once istemeyle başlar tabi herşey
insanın kendine guwenmesiyse cok şey bilme we hic bi zmaan bildikleriyle yetinmeme we bildiini aktarabilmeyle mumkundur

asosyalliktenmi bahsetmişin saplıktanmı anlamadım ikisi bi yerde kesişiyo tabi ama icice diil tabiki kız muabbetleri baskadır simdi girmielm=)[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 13 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:
Mandooo, 13 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
tanıdığım her kızın bi erkek arkadaşı var ama her erkeğin bi kız arkadaşı yok....

bende bunu diyorum işte neden acaba??
üstelik dünyada kızların sayısı erkeklerden fazlayken yani kızların erkek tavlamak için uğraşması gerekirken erkekler neden uğraşıyo?

erkeklerin kızları tawlaması olayı turkiye gibi icine kapanık insan portfoyune sahip ulkelerde gorulur
sen basıbaalı bi kadının bi erkee laf attıını dunyanın bi yerinde goster.
awrupaya baktıınızda kızların paso erkeklere yawşadını gorursunuz toplum yapısı oyle cnk he iyi bişeymi bilemem
orda erkeklerin kıskanclık weya kuku bekcilii huylarının gelişmemiş olduunu gorursunuz bizde cok war bi kızla cıkıosn 3235 kişi gelio kıza bişi yaparsan bozusuruz kardeşimsin ama dikkat et die=)
ulan am senin amın sanki tobe tobe[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
benim anlamadıım asıl sacmalık. sherefin kadınların erkek arkadası olması ama sap erkeklerin sap kızlardan fazla olması durumunda nasıl hala dunyada erkeklerden çok kadın var diyebiliyor. ayrıca hatırlatırım. çin de eşit cins sayısı sıkıntısı var. oranı hatırlamıyorum ama bayagı bir adama sadece bir kadın dusuyordu. kurtaj kaldırıldı ama rusvetle deliniyor ve bunun gibi. salllamayın yani kadınlar daha fazla diye.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...