slayer01 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öncelikle herkese mrhb ben dha burya yenı uye oldum .... benım geometriden donem odevım var odec; İKİZKENAR,ÖZEL ve eşkenar üçgenlerin özellikleri ve hepsiyle ilgili 10 ar tane soruu? ödev bu internette hangi kaynaklardan yararlababilirim ücretli odev siteleri başımın belası zaten.... şİmdiden size tşk ediyorumm...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 google'dan arat.[signature][hline]jan d.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çok kolay ödevin var.. bir dersanenin rehberlik servisiyle de görüş sana bir şeyler ayarlayabilirler.. ama öyle dini imanı para olmuş dersaneler değil..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dersaneye bile gerek yok ki? ben bile liseyi zar zor bitiren biri olarak sayabilirim sana o 3 üçgenin de özelliklerini. buraya yazana kadar geometri kitabına baksaydın ke$ke.[signature][hline]just g3nk
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 walla amma kolaymıs hatta sayım ikizkenar 1)iki kenarı eşit 2)Esit kenar yükseklikleri esit 3)Tepeden indirilen dikme kenarı esit 2 parcaya böler 4)Tepe açısı 90* olan ikizkenar muhtesem üçlü olusturur (h= taban kenarı /2 ) 5)Tepeden indirilen dikme hem acıortay,hem kenarortay hem yüksekliktir. gerisinide arklar sölesin :) Eşkenar üçgen 1)Bir kenar a ise alan = a²(kök 3) /4 dür. 2)Bir kenar a ise yükseklik a(kök3) / 2 dir. 3)dikme hem acıortay,hem kenarortay hem yüksekliktir. 4)3 kenarıda eşittir :D[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi tane geometri test kitabı al konu anlatımlı zaten olması lazım öss için ordakileri yaz dönem ödevine 3 tane kolay 4 tane orat ayar 3 tane de zor soru koy ama soruları kendin çöz çözümlü soru yapma, böylece konuyuda anlamış olursun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bide geometrik şekilleri kolayca çizebileceğim ( yamuk özellikle) 1 program biliyormusunuz?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Multani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 "Paint" Yok, saka yapmiyorum... Paint ile bircok sekli cizebilirsin... (özellikle Eskenar/Ikizkenar Ücgen, Yamuk, v.s. gbi sekilleri).[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song
Öne çıkan mesajlar