uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok güzel bi oyun sonrası zor bi deplasman olan rize'den 3 puan çıkardık sayılır herkesi kutluyorum ribery'de çok çalışkan bi oyuncu, ilk maçtan izlenimim olumlu.[signature][hline]jan d. son 5 dk bu arada gollerde hakan şükür ve cem baki k.k [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 3-0 oldu kral attı kral.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dier bir topicte elestirdigim hakani burada kutluyorum ama bu benim fikirlerimi degistirmez hakan milli takimda oynayacak potansiyele SU AN ICIN sahip degil[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o senin fikrin bence hakan'ın ölüsü dahi milli takıma yeter bugünde attı gollerini zaten neyse konu dağılmasın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 umarım gs galibiyetlerine devam eder ve bizim 3 puan önümüze geçer...tam şampiyon olduk derken derbide bi 6 tane çekeriz akılları başlarına gelir...tebrikler gs..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tartışma yaratacak şekilde msg atmamayı ne zaman öğreneceksin sen?[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mandoo laf etmeyeyim diyorum.. tutyuyorum kendimi yüz yüze de görüştük pek öyle bir tipin de yoktu ama neden bilmiyorum klavye başında provokatör oluyorsun bir anda yeter ama her yerde bu tür mesajlar atıyorsun yeter gerçekten tyani de ki "ben 11 yaşındayım ilkokula gidiyorum" ya da "bende zeka geriliği var anlamıyorum" de ben de tamam diyeyim ama aklı başında biri nin kalkıp böyle çocukça şeyler yaparak insanların sinirini bozması çok yazık sportmen misin yoksa hayvan bir holigan mı?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu arda sahada ilk yarı iyi ikinci yarı canavar bir galatasaray izledim çok memnunum böyle devam etsin futbol izleyelim biraz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben galatasaraylıyım ama ben ilk yarı hiç bi olayızı görmedim rizenin biz hızzlandıımızda paso yerde yatıp oyunu soğutmasından da olabilir ama adamlar ii taktik yapmışlar 3 forvet bi de bizim forvetleri 2şer kişi tutuodu..+orta sahayı ikinci yarı gördüm varmış ben yok sanıodum ilk yarı defanstan forvete atılan toplarla çıkmaya çalışıoduk ortada adam yok die song kuruodu :) ikinci yarı da adamlar kendi kalelerine attılar gaza geldik..ve hakan şükürün oynaması taraftarı deilim en az 4 tane karşı karşıyadan 2 tanesini atmıış olması bence başarı deil onu yerinde başkası olsa hepsini atardı bence..pek iyimser deilim yani şuanki halimiz hakkında[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya şimdi gol attı diye hakan şükürü övüyosunuzda maç boyunca hakanın ezmediği pozisyon batırmadığı atak yok. 2 golüde beleşe/arkadaşlarının hediyesiyle attı. yapmayın etmeyin. necati var aslanlar gibi çocuğa yazık etmeyin[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bencede necati adama pas atarken salaklık yapıp karşı karşıyayı kaçırdı zaten delirdim..hasan oynasa necatiyle daa bi güzel olur bence..buarada ribery iiydi bence adama pek pas atmadılar ama kendi kapıp düzgün işler yapmaya çalıştı zamanla ii olur..tabi sabrinin en ii oynadıı dakkalarda çıkarılması da ilginçti..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tunch ordada hakkını yemem gerçekten çok saçma işlerde yaptı bugün H.Şükür :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Rica ediyorum,tek amacı kavga çıkarmak olan insanlar bu tarz topiclere post atmasınlar.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 böyle devam ederse sonu belli zaten onunda.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cidden guzel mı oynadk yaa anlatın biraz dersaneden atılmama sebep olan maçı anlatın banaaa :-)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ilk yarı durgunduk ikinci yarı iyi oynadık bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik aldık maçı. bu arada ribery'de bayaa hızlı ve dikini oynayan bi oyuncu belki ilk maçtan yorum yanlış ama iyi transfer daha göreceğiz zaten ilerleyen haftalarda. ok crimson :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 özeti izledim fena diilmiş de adamlar direk doneni atsalarmış işimz zormuş yani[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yani deyim yerindeyse gs çaykura 3 çay demlemis..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dediğin doğru crim o gol olsaydı çıkaramayabilirdik.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Güzel net bir sonuç işte3-0 daha ne olsun?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mandooo nun gereksiz yere tartışma çıkarıcak msglarından bıktık yörünge dışını mrk ediyor hrlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Acma sen de kapanmi$ mevzuyu...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gereken yapılacaktır zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İlk ben uncla dan baslıyım.Guzel kardesim bak nedir bu reis ayakları anlamadım sana yakışmıyor.Geregi yapılcak zaten falan cok gereksiz yani bu laflar.Mando orda 6 tane atarız demiş ne var bu lafta gayet normal.Sindirememisin ,geregi yok yani bu msg in. Maca gelelim ben besiktas macının altına bir dipnot gibi yorum dustum burayada dusiyim.Rize ilk yarı galatasarayı resmen sahadan sildi.İkinci yarı ne olduysa oldu bu galatasaray 3 tane gol buldu.Yani yediklere gollere bakıyorum.Komedimi desem bilerek mi desem belli degil.Topu kornele atayım derken kalesine atmıs ama yani bir garip koku var o golde.Bilmiyorum Galatasaray alıyor ama nasıl alıyor.Umarım bileginin gucuyledir.Sampiyon olursanız ne mutlu sizlere ama boyle boyle sampiyon oldular diye yorum geldimi o yorumları ne yazık ki kabullenicem gibi..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hakemlerde gsli...Orhanın sarı kartı var arkadan korayı çektı ındırdı hakem kart gösteremedı...GALATASARAY resmen yardım alıyor bu kadar olmaz... AMA KADIKOYDE O YARDIMI ALLAH BILE VERSE YENEMIYICEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar