Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kameramı? Mp3 Çalarmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw şimdi bi arkadaşımın mp3 çalabilen nokia3300 die bi telefonu vardı bendede cameralı 7650 telefon vardı ben çocukla değiştirdim telefonu...

İçimde bi sıkıntı oluştu söylesem geri verir telefonu ama ne yapsam benim cameralıyı alıp bide mp3 çalar bi alet mi alsam yoksa hiç bozmayıp böyle devammı etsem bilemiyorum Ne yapayım bir yardım bir help....
Mesaj tarihi:
Tamam kızma :P[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
bendede 3300 var..telefonun sırf karizması yeter adamım..varmı piyasada öle şekil telefon? takılmana bak..[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
Vallahi paranoid oldum çıktım yaw. Ne yapıcamı bilemiyorum...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
  • Yeni Oluştur...