copperelf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadaslar; us in yarısı eu da diğer arkadaşlarla oynayabilmek için accountlarını bıraktı. serverdada epey bir türk var (ally da) benim gördüğüm kadarıyla... bazı arkadaslar guild kurma olayını ele almışlar, ellerine salık diyorum ama guilde adam almak/almamak politikanızı anlayamadım ben. yabancı bir serverda sadece türk olmak başlangıç için yeterli olmalı diye düşünüyorum. haa adam doğru dürüst çıkmaz atarsın topluluktan olur biter ama serverın 3 gününde guild kurup milleti almamak neden onu anlayamadım... seçici olmak ve uzun vadeli bir guild için sağlam bir alt yapı kurmak fikri çok güzel ancak dengeyi iyi koruyamazsanız iyi organizasyon adına yapacagınız herşey iyi bir dikta idaresine dönecektir. bununda sonu herkesin kendi basının caresine bakması olur. doacda, uo da , wow us de adam gibi birlik olmayı beceremedik bari eu da bişiler yapalım... sizlerden ricam öncelikle guilde katılmak isteyen herkesi guilde almanızdır. o kişinin guilde kalıp kalmayacagını zaman içinde kişinin tavırları belirlemelidir... bu konuda çaba gösteren ve gösterecek tüm arkadaslara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 masterın ve elder ların oyunla olan ilgisi bence.. bu guıldı ayakta tutar veya iyi organize eder.[signature][hline]Shaem The Ambusher =Al'akira-Troll Rogue= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beta'da dediğini uyguladım. Wow'da yaptığım en büyük hata oldu, kesinlikle tekrar etmeyi düşünmüyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Herkesi al, uyum konusunda sıkıntılar, sorunlar vs vs... Sonra? Öyle sürekli giriş çıkış yapılması Qui'nin dediği gibi hem tüm Guild üyelerine hem de Guild ismine zarar verecektir. Benim tavsiyem, üye olacakların Guild ile derhal temasa geçmesi ve Guild'i tanıması dolayısıyla Guild'in de kişiyi tanıması olacaktır. Yani sıcak ilişkiler kurulmalıdır. :) Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Herkes alınınca iyi olmaz sanırım. Guild chat durmaz abi şu varmı bu varmı şu lazım gp pls bap kenk vs vs vs . Birde mesela guildde 100 tane paladin vardır 101 ci lazım değildir o zamanda almazlar heralde :) Ama ana sebep baştada belirttiğim gibi seviye düşüklüğü ve oyun zevkinin bu tipleri yüzünden azalması bence. Yazdıklarım kimseyi kast etmiyor. Altında bişeyler aranmasın. Gereksiz tartışmalar olmasın[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar