Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar lutfen cvp yazın her actıımda yanıtsız kalıor tek sorunum bu suan bana guardların neden kestikleri zaman sehir turu attıklarını sölermisiniz sphere.inide yapıorum guardlingeri 1 hala atıor sonra arada bir cıplak necromancer gelior bunun yanında birde hos bir guard scripti var patiden indirilmiş ama olmuor guarldlar sehir turu atıor bıktım kafam agrıor kac gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Aynı sorun bendede oluor bende bulamadım ndn acaba[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sphere.ini den ayarlanıyor diye biliyorum.[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Guardlinger var onuda 1 yapıorum bende bendede olmuor[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Guardlinger i 2 yap , sonra npc ayarlarından guardsla ilgili ayarları kontrol et ve speechlerde gelcek npc id lerini kontrol et .[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Biraz daha acarmısın char humanın içinde guard var onun neresinde yada baska biyerdemi[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar