Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zor kız

fantamania

Öne çıkan mesajlar

Şimdiii,bir kız var uzaklarda,bu kız benim sewglimdir.Şuan çıkıoz.Ama bu şahsiyet dioki bni hiç aramiosun,bu bööle olmaz.DOĞRU!!Aramıom çnkü kz çok candan deil,ama allah kza bi gzellik vermşşş,dillere destan.Ama bu kzı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım.Ama yani konularda biyerde bitio yanii.Şimdii,effenm.Bana bi çözüm yolu yada konu bulun plss...
Şimdiden teşşekkürzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Telsim cep partner gibi bisi aldırmamıs ya ona sukret sen =P Eheh bilmiyodur da aman yani yanında bu sozleri soyleme, bi gun yolda elinde cep telefonu tutan bi iskelet olmak istemiyosan =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fantamania, 12 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
kz çok candan deil,ama allah kza bi gzellik vermşşş,dillere destan.Ama bu kzı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım.

yani sen o kz'i =P sirf güzelligi yüzünden istiosun bana kalirsa.. ben birisi ne kadar yakisikli olursa olsun candan ,icten diilse, o kisiyle asla yanyana bile duramam... güzellik hersey diildir diyerekten kapatirim... saygilar sewgiler.. =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fantamania, 12 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
Aramıyorum çünkü kız çok candan değil,ama allah kıza bir güzellik vermiş,dillere destan. Ama bu kızı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım..

said:
vaniLLe, 12 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
yani sen o kz'i =P sirf güzelligi yüzünden istiosun bana kalirsa..

Zor oldumu bunu tahmin etmek? =)

Arkadaşım yukarda da betimlenen tarzda bir ilişkinin neresinden tutsan kopar yani. Ne kızın senin için bir anlamı, nede senin kız için bir anlamı olmadıkça pek bir yere gidemezsiniz. Kızı aramaya iten seni istek değilde zorunluluksa bence yürümez...[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Şubat 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 12 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
war3 oynuyonmu de
ben demiştim ne diyon lan salak demişti
ondan sonra muhabbet başlamıştı kendinden

yok abi ben senın yerınde olsam k.o.f falan derdım daha vahşi olumcul vuruslardan falan bahsederdım :)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...