fantamania Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şimdiii,bir kız var uzaklarda,bu kız benim sewglimdir.Şuan çıkıoz.Ama bu şahsiyet dioki bni hiç aramiosun,bu bööle olmaz.DOĞRU!!Aramıom çnkü kz çok candan deil,ama allah kza bi gzellik vermşşş,dillere destan.Ama bu kzı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım.Ama yani konularda biyerde bitio yanii.Şimdii,effenm.Bana bi çözüm yolu yada konu bulun plss... Şimdiden teşşekkürzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kişisel pls[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalnıs yer ksısel olcaktı ama bi tavsiye yuz verme o sna gelr ;) bu taktık cok ii yarıo...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 war3 oynuyonmu de ben demiştim ne diyon lan salak demişti ondan sonra muhabbet başlamıştı kendinden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence ki$isel'de olamaz bu... =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 açacağımız topic için uygun alanı aramaya inanmak[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Filmlerden kopnusun....[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Telsim cep partner gibi bisi aldırmamıs ya ona sukret sen =P Eheh bilmiyodur da aman yani yanında bu sozleri soyleme, bi gun yolda elinde cep telefonu tutan bi iskelet olmak istemiyosan =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kısaca şunu söyleyim farklı illerdeyseniz sen o ilişkiden çok bişey bekleme.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: fantamania, 12 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: kz çok candan deil,ama allah kza bi gzellik vermşşş,dillere destan.Ama bu kzı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım. yani sen o kz'i =P sirf güzelligi yüzünden istiosun bana kalirsa.. ben birisi ne kadar yakisikli olursa olsun candan ,icten diilse, o kisiyle asla yanyana bile duramam... güzellik hersey diildir diyerekten kapatirim... saygilar sewgiler.. =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: fantamania, 12 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Aramıyorum çünkü kız çok candan değil,ama allah kıza bir güzellik vermiş,dillere destan. Ama bu kızı kaçırmamak içinde sürekli benim konuşmam lazım.. said: vaniLLe, 12 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki: yani sen o kz'i =P sirf güzelligi yüzünden istiosun bana kalirsa.. Zor oldumu bunu tahmin etmek? =) Arkadaşım yukarda da betimlenen tarzda bir ilişkinin neresinden tutsan kopar yani. Ne kızın senin için bir anlamı, nede senin kız için bir anlamı olmadıkça pek bir yere gidemezsiniz. Kızı aramaya iten seni istek değilde zorunluluksa bence yürümez...[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Şubat 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 seks konuşun. hatta ağzınız değil vücudunuz kounşsun[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 xaer budur hoja :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: kermit_frog, 12 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki: war3 oynuyonmu de ben demiştim ne diyon lan salak demişti ondan sonra muhabbet başlamıştı kendinden yok abi ben senın yerınde olsam k.o.f falan derdım daha vahşi olumcul vuruslardan falan bahsederdım :)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3 vakte kadar bitecek o ilişkin hayırlı uğurlu olsun:) belki kız nymphoysa biraz daha uzun sürer, ki o zaman pek konuşmuyorsun;)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar