dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 renaissance hotel var biraz aşağısında, yürüme mesefasinde, fiaytları nedir bilmiyorum ama güzel oteldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Archangel_ said: ginaly said: Ne zaman geleceksiniz hacıt, saat falan belli mi? 12.4 gecesi gelip 15 i dönmek üzere olacak gibi duruyor, eğitim 13 sabahı başlıyor. uçağa ikna edersem 13 sabahı da gelinebilir, plan aşamasında şu an, bir kaç güne belli olur benim katılıp katılmama duruma göre vs zaidral said: Ne zaman egitim? Gelin bende kalin sislideyim. abi cidden içten teşekkürler, yanlış anlama da zahmet vereceğimizi düşünüp, rahat davranamayıp kendi kendimize zor bir hale getiririz o tip bir konaklamayı :) abi otobüsle gelirseniz alibeyköye gelin, sabah gelirseniz zaten işe şişliye gidiyorum ben, alır pointe götürürüm sizi. akşam 6dan sonra gelirseniz de yine bırakırım, alibeyköy otogarı yakın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Şişli Point Otelde kalsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 TheGreatMall ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ginaly said: Archangel_ said: ginaly said: Ne zaman geleceksiniz hacıt, saat falan belli mi? 12.4 gecesi gelip 15 i dönmek üzere olacak gibi duruyor, eğitim 13 sabahı başlıyor. uçağa ikna edersem 13 sabahı da gelinebilir, plan aşamasında şu an, bir kaç güne belli olur benim katılıp katılmama duruma göre vs zaidral said: Ne zaman egitim? Gelin bende kalin sislideyim. abi cidden içten teşekkürler, yanlış anlama da zahmet vereceğimizi düşünüp, rahat davranamayıp kendi kendimize zor bir hale getiririz o tip bir konaklamayı :) abi otobüsle gelirseniz alibeyköye gelin, sabah gelirseniz zaten işe şişliye gidiyorum ben, alır pointe götürürüm sizi. akşam 6dan sonra gelirseniz de yine bırakırım, alibeyköy otogarı yakın bana. canını yerim hacı abi, çok teşekkürler. plan bi netleşsin hele de dürterim dediğin şekilde ayarlarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar