theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 avaturkten nasıl iptal edebilirim verdigim siparisi?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Telefon?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hep hat dolu... mail ile nasıl iptal edcez?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [email protected]'a mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 webmaster ın bununla bi alakası yok baska bi mail adresine ulaşmaya calıs [email protected] gibi destek@avaturk gibi..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Verdiğiniz bir ön siparişi ürün dağıtımı başlamadan önce istediğiniz zaman [email protected] adresine e-mail atarak iptal edebilirsiniz, bu durumda ödemiş olduğunuz para kredi kartınıza geri yatırılacaktır. bunu avada yazıyor fakat hangi bilgileri yollicaz iptal etmek icin?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Biz webmastera mail attık... ama pazar kapalı sanırım cwp gelmedi... Ztn bankalar kapalı parayıda yollıyamaz sanırsam..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İlginç webmaster ın ne ilgisi varmış siparişle anlamadım. Peki oraya atın o zaman =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: theblackdevil, 13 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: Verdiğiniz bir ön siparişi ürün dağıtımı başlamadan önce istediğiniz zaman [email protected] adresine e-mail atarak iptal edebilirsiniz, bu durumda ödemiş olduğunuz para kredi kartınıza geri yatırılacaktır. bunu avada yazıyor fakat hangi bilgileri yollicaz iptal etmek icin? siparişi verdikten sonra mailinize avaturkten "siparişiniz hazırlandı" şeklinde detaylı bir mail geliyor ne aldığınız kaça aldığınız vs. o mail i replay yaparak iptal ettirebilirsiniz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cok thnx de ben mailimi deistirdim :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu iptal seyini hallettim ama bunun iptal olcaı kesin dimi? ona gore oyunu alcam da bugun :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: theblackdevil, 13 Şubat 2005 16:47 tarihinde demiş ki: bu iptal seyini hallettim ama bunun iptal olcaı kesin dimi? ona gore oyunu alcam da bugun :D bilemiyorum bugün pazar bankalar kapalı. ayrıca yarın dağıtımlar başlıyor, belki geç kalmışsınızdır iptal ettirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kargo kapına gelse bile almak ıcın vazgecebılıyorsun sanırım avaturk de ole? eger mail attıysan pazartesı iptal ederler olmadı tel aç 2dk söle[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yarın oyunlar dağıtılmaya başlıyorsa iptal etmezler sanırım.Yok eğer iptal ederlerse elinde patlar adamların.[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [email protected] ben bu mail adresinden iptal ettim ve 5 dk icinde geri cevap geldi iptal ettiklerine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: AmoRPHouS, 13 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki: [email protected] ben bu mail adresinden iptal ettim ve 5 dk icinde geri cevap geldi iptal ettiklerine dair. Alla alla bana nie gelmedi[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi rüeğime indirdiniz akşam akşam... avaturkten iptal diye başlık mı olur yaa :) pff, geberiyodum genç yaşımda.. :)[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aaah! d&r dan aldım oyunu demin insallah iptal olmustur... 21 subatta daıtım baslıo dedi webmaster bana... heralde olmustur ayrıca tel hattı da kapalı[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar