Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Dj kim??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korax üstteki mesaj quote edilmez :P ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz var şahsen Hard tranceler hoşuma gitmiyor The Best Dj of the World Tiesto :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Benimde soft trance hoşuma gitmiyo napcaz şimdi :)
Sen bitane baleden kız ayarlasana kendine :D
Bak liselerde negüzel kızlar var.Ondan sonra trance'i falan bırakırsın :D[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
1.Paul Van Dyke (değişmez adamım =))
2.Paul Oakenfold yada James Zabiela yada Digweed yada yada Markus Schultz hankisi olsun karar veremedim idare edin =P
3.Armin Van Buuren yada Tiesto

Türklerden
1.Ozgur Can
2.Murat Uncuoğlu

Türklerden varda saymıyım bunnar yeter :-)
[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..

[Bu mesaj Maedhros tarafından 24 Aralık 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
En iyi DJ kimdir bilmem ama james holden in melankolik setleri cok hosuma gidiyor.. adamin hem kendi parcalari hemde mixleri bir harika (bkz britney spears - breath me .. en dandik piyasa sarki bu kadar guzel hale gelmez)
Mesaj tarihi:
said:
Ytse, 27 Aralık 2004 10:10 tarihinde demiş ki:
bkz britney spears - breath me .. en dandik piyasa sarki bu kadar guzel hale gelmez

breath on me yı ozellıkle james holden a mixletmısler offıcal olarak yayınlamak ıcın sonra "too weırd" deyıp begenmemısler. salaklık baska bısey tabı[signature][hline]waiting for the twelfth
Mesaj tarihi:
- John Digweed
- Dj Sasha

bu ikiliyi dinlemeden sıralama yapmayın derim.[signature][hline]Razorjimmy says:
o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ALLAAAM bu fuchs kimdir yaa elin abecisi bu kadar lamerını ben daha tanımadım tanımayacagım herhalde bu nedır abı bu ne kadar ezıq bır muzık anlayısıdır abı bu tıestı nun flıght 643 unu dunyalara degısmem hayata bakış açımı degıstırıyo :D[signature][hline]DJ Tiesto
  • Yeni Oluştur...