klavye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aa kimse john digweed'i solememi$.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 paul van dyk , tiesto, david guetta[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben saka maka bi yana turntableye baslıcam yakında mr.hahn(inkin park ın dj i)[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 korax üstteki mesaj quote edilmez :P ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz var şahsen Hard tranceler hoşuma gitmiyor The Best Dj of the World Tiesto :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Benimde soft trance hoşuma gitmiyo napcaz şimdi :) Sen bitane baleden kız ayarlasana kendine :D Bak liselerde negüzel kızlar var.Ondan sonra trance'i falan bırakırsın :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 1.Paul Van Dyke (değişmez adamım =)) 2.Paul Oakenfold yada James Zabiela yada Digweed yada yada Markus Schultz hankisi olsun karar veremedim idare edin =P 3.Armin Van Buuren yada Tiesto Türklerden 1.Ozgur Can 2.Murat Uncuoğlu Türklerden varda saymıyım bunnar yeter :-) [signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. [Bu mesaj Maedhros tarafından 24 Aralık 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 dj skribble , dj shadow ,[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Dj devil = Dance with the devil dinleyin manyak bişe tavsiye ederim[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tiesto,Fatboyslim kraldır..sonra da moby gelir :):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 En iyi DJ kimdir bilmem ama james holden in melankolik setleri cok hosuma gidiyor.. adamin hem kendi parcalari hemde mixleri bir harika (bkz britney spears - breath me .. en dandik piyasa sarki bu kadar guzel hale gelmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tiesto,paul van dyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Ytse, 27 Aralık 2004 10:10 tarihinde demiş ki: bkz britney spears - breath me .. en dandik piyasa sarki bu kadar guzel hale gelmez breath on me yı ozellıkle james holden a mixletmısler offıcal olarak yayınlamak ıcın sonra "too weırd" deyıp begenmemısler. salaklık baska bısey tabı[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dünyanın en iyi Dj'i Tiesto secilmiştir...[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yasemin kozanoğlu + murat derviş üstlerine dj tanımam[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 - John Digweed - Dj Sasha bu ikiliyi dinlemeden sıralama yapmayın derim.[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 DJ Tiesto rulaz..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All..Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dj the crow[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dijey tiesto dijey mercan dede dijey yener | mtv 1. si turku unuttunuz puu =P | dijey mic check ehe dijeylerim guselmi =P[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar bence en iyi dj 1:DJ tiesto 2:Dj Devil 3:Faithless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 1-tiesto 2-aarmin van bouren 3-Darren tate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ALLAAAM bu fuchs kimdir yaa elin abecisi bu kadar lamerını ben daha tanımadım tanımayacagım herhalde bu nedır abı bu ne kadar ezıq bır muzık anlayısıdır abı bu tıestı nun flıght 643 unu dunyalara degısmem hayata bakış açımı degıstırıyo :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dijey tiesto[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaw bu dj devil in telefonlarda calan bı mixi war onu bulan warsa bana adres fln verebılırmı ?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşım dj devil 2 tane şarkısı var 1.Devil is a dj 2.6.gate bunları aresten indirisin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben :D dance e jay den cok gusel sarkılar yaparım :d[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar