Figh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 aramaya vs inandım olmadı, hediye olacak, "warning i do dumb things" yazan bir t shirt mevcut amazonda vs her yerde var trde bulamadım, googlelamayı vs denediğim için sizi uğraştırmak istemiyorum ama bu tür t shirtler satan siteler biliyor musunuz cins cins bakayım bulurum belki, amazondan söyleyeceğim 1 aya gelir o, artık gümrükten herhangi bir şeyin geçeceğine de pek inanmıyorum ne olur ne olmaz, vardır elbet trde alınacak bir yer ama ben bulamadım. temsili https://www.asicentral.com/news/web-exclusive/january-2017/the-irony-of-the-warning-i-do-dumb-things-t-shirt/ yeteneksizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 abi psta kendin yap. sonra git istegine gore, duzgun, pamuklu siyah bir t-shirt al baskiya ver. En gec 1 haftada halledersin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Lyv said: abi psta kendin yap. sonra git istegine gore, duzgun, pamuklu siyah bir t-shirt al baskiya ver. En gec 1 haftada halledersin hepsini. yapan bir yer buldum dediğin şekilde, görseli versem hallederler sanırım bir şekilde, ona gideceğim haftaiçi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Fosforlu baski yapan bir yer ariyorum. Teknoloji cilgin fikirlerime hazirliksiz ise uzulecegim. Var mi tanidiginiz bu isin erbabi ona soralim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar