ony1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaslar Olurya Brit bankın üstüne Falan Çıkmak İçin Kullanılır.. Alta Koyarsınız Aynı olaydan üstede koyarız onun üstüne çıktığımızda teleport oluruz yukarı ben bunu nerden koyarım ltfn yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Afedersinde konu açmadan önce biraz arayarak açsan ? .add i_teleporter dersin sonra .info çekerek kordinatı ayarlarsın üstünden geçen teleport olur newbie yapmayı unutma.[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 koordinatını .info dedikten sonra nereye yazcaz :D ??!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 axis kullanıyosan şayet travel kısmından "setmorep" diye bir yer var ordan ayarlayabilirsin[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Biz hepsini deneyerek bulduk sende biraz heveslensen bulabilirsin more kısımlarına yazacaksın. [signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. [Bu mesaj vav_heroin tarafından 13 Şubat 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yada uo oynuyorsan sey yap. mark buyusu ile o cikarttigin teleporter tasini markla daha sonra koyacagin yere sabitlemek icin '.xattr attr_static' komutunu kullan tamamdir.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tmm zaten sen söylemeden önce buldum bende :D aklıma x,y koordinatlarından geldi matemaktiğimde iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 en kolayi http://forum.paticik.com/view.php?id=80756 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Burada güzel ve sakin bi şekilde anlattım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 .add i_teleporter .xmorep ''gonerecegın yer''[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 newbie olmasi sorun yaratmaz sadece itemi koydukdan sonra .xattr 010 yapacan ve haritaya sabitliyecen[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar