codmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben yaklaşık 1 ay önceden preorder ettim gameloadeddan.Bunun nedeni ise zamanında "Swg yi kesin getirtiyoruz!" diyen sonra son gün,"yok getirtemedik" diyen türk firmalarıydı.WoW u alırken de bir sürü spekülasyon vardı,yok getirecek yok bandrol bulunamadı yok bilmemne.Ben de garanti olsun diye dışarıdan sipariş ettim.Ama ne oldu yanıldım,bütün türk firmaları getirtti oyunu.Geç gelmesinin tek sorumlusu benim bu durumda.Çünkü ben o şekilde seçtim.Bence firmaların bir suçu yok,hatta taktir ettim adamları çıktığının 2. günü getirttiler.Umarım ileride de böyle olur da artık dünyadaki diğer oyuncular gibi gidip 2 sokak ötemizdeki dükkanlardan alırız oyunlarımızı taa kmlerce öteden sipariş edeceğimize.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Xoknath, 13 Şubat 2005 13:02 tarihinde demiş ki: ha bu arada diğer iiyimser arkadaşlara sesleniyorum... herşeyin aşama aşama olduğunu türkiyede gördüğümüzden direk iyi bir firma çıkıp planlı bir şekilde oyunu getiricem diyip sonra zamanında getirse direk ve biz bu adamlara güvenip almasak tamam eyvalla. Ama bu işte bir iki tane getir piyasa yokla gibi ucubik politikalarla hiç bişy olmaz. Adam gibi önceden söylenir sipariş verilir. Zaten bundan kelli almamda türk firmalarından oyun falan. Kötü olanlara para verip kötü olduklarını daha destekleyerek onları yüceltmenin manası yok! İktisatçısın heralde?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 13 Şubat 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar