circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 indireblicegim bir adres varmi acaba? 55.i acdım serveri scp ler 55.i de acc ler save ler ben revisiona gecmek ıstıorum arkadaslar Sphere 0.55 R3rc3 bana bunu soledım bır yardım edermısınız asıl amacım revisiona gecmek belkı bu revision deıldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://game.lokum.net/ tavsiyem sphere 55 r402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 iyide hem login istior hemde register yoq ama saol genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Site kısa süreli bakıma alınmıştır.[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eet uye olan biri login olp download linkini atsa :P ne guzel olucak da nerde o delıkanlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 himm bakima alinmis ben siteye girmedim dun login istemiodu [Bu mesaj cenkgala tarafından 12 Şubat 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yoqmu su delıkanlı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 burda emulator,scriptsharing lerin oldugu siteleri dolas belki bulursun istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi sorma işin kotusu oraya bile bakdım ama nafile 55i de scp kasaayım bari zamani bosa degerlendırmıyek [Bu mesaj circumciser tarafından 12 Şubat 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ewt şuan bende arıom ama bulamadım bi türlü ultimadevelopers a da giremiom :( edit: atrık girebiliom :) http://exile.avaturk.com/ultimadevelopers girin burda var [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 walla cok saol ama burdada lınkler calısmıor hey allam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayda ewt doru sölüon şimdi denedim bende ya nedir bu bulamıcakmıyız doru düzgün bi link yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 off ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya arkadaslar birinin elinde varsa bana msn den yollasın ben onu hosta koyarım hekes yararlanır kimde varsa pls yolasın msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya bu konu hakkında kac tane topic var ya bide gelmis yazin diyosun buraya git surdan arama yap 8 tane topic var bu konu ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kullanacak san 55 r4 ü kullan bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 www.dragonslayerz.net sanırım downloada koymustum bi bakın[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 farkli kaydedin yukaridaki adreste olmasi lazim, atmistim bi ara ftp'e .[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 chosen senden indirdim ama yma dosyasi dior bu işimi gorurmu acaba? yada bukada az kb beklemıordum :) matt senın sphere hatalii. nese saolun arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet işini gorur bende onu kullanıyorum scp uzantılı dosyaları c:spkeherescripts altına atıyosun ve sphere.ini içinde [SPHERE] hemen altına agree=1 eklıyosun ve kaydediyosun ondan sonra çalıstırmaya başla[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya abı ben dırek 55.i nın ustune ekledım ve bırkac hata pek cok sphere item ozelıkle ore lerde Eror verıor bu dıkkate alınacak bır hatamı? acil ccvp plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 *!yorumsuz * bendede aynı hataları verıyor :( üzgünüm yardımcı olamadım[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 peki bi sroun varmı sende? oyunada yada baska bır seyde vb? error la consoldamı kalıor sadece error olarak mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sadece konsolda oyun içinde bi hata yok ben rusty ve old copper zaten kaldırmıstım onların hatasını verıyor bende ikincil olarak[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oy oyy sımdı sphere 55 i den farkı ne oldu baba bunun sadece konsolda hataları ffark ettım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar