BerenCamlost Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evet çarşamba gecesi (perşembenin ilk saatleri daha doğrusu) bir ER bölümü izledim ve o bölümü herhangi bir şekilde edinmek istiyorum. Lakin ne hangi sezona dahil olduğu, ne hangi bölüm olduğu ne de ne şekilde edineceğim konusunda hiçbir fikrim yok. ER arşivine sahip olan, ilgilenen kimseler varsa belki yardımcı olurlar (en azından sezonun, bölümün hangisi olduğunu falan öğreneyim) Karakter isimlerini hatırlayamıyor olsam da izlediğim bölümün hikayesi az çok aklımda yardımcı olacaksa. Sanırım ayırt edici özelliği zenci olan doktora (?) uzaklaştırma verilmesi ve diğer bir doktorun (onunla aynı ameliyatta bulunmuş olan) bunu gururuna yediremeyip (zira suçu ona atmıştı sanırım) gerçeğin kayıtlı olduğu videoyu ortaya çıkarıp emekli olma kararı almasıydı. Bir de hamile bir kız ölmüştü ve bebeğine ne yapılması gerektiğini kızın annesi ile erkek arkadaşı tartışıyorlardı, george clooney de lafa girip duruyodu :P PPek hoş görünmüyo isimler olmadan ama belki yardımcı olur dedim...[signature][hline]"Art is a gun, loaded with future..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 su an o bolum oynuo kacirma//[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar