Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya anlamadım gitti 2000 server da iis 5.0 a php 4.3.10 kurdum ama nedense php çalıştırmaya çalışırsam kullanıcı adı şifre soruyor ya problem nedir acep kafam basmıyor artık sizden yardım alayım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 NTFS mi? NTFS de yanlış bilmiyorusam izin meselesi var. IEUSR a mıydı neydi izin verince çözülüyordu ama net hatırlamıyorum gerçekten. Bu arada konu Internet bölümüne daha uygun bence :P[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bilgisayar yönetiminden kullanıcılara izin vermen gerekiyor sanırım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben IIS e admin şifremi verdim yine çalıştırmadı. I_ ile başlıyor izin verilmesi gereken user da IE fln değil ... bir cinslik var xp de users a girdiğimde bomboş bişey gelio bende o yüzden izinde veremiyorum .. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 IUSR VAR[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar