Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehe saol ufuk ama benim de 6. mac dediim 4. oluo aslinda :)[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 herkese selam... yaklaşık 3 saatlik bir yolculuğun ardından Levon ile buluştuk... bizi yoldan topladığı için Levon'a da teşekkürler... :) benim için de güzel bir turnuva ve iyi bir tecrübe oldu... rakiplerimin (ismini yanlış hatırlamıyorsam Fırat'dı sanırım) beni yendikten sonra taktik vermesi de çok centilmence bir davranıştı :) teşekkür ederim... bundan sonraki turnuvalarda (gelebilirsem) biraz daha iyi bir performans gösterebileceğimi umuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya Berkin ikinci prerelease'in fotograflarini da koysana. Biz ikinciye geldik pic yok. Of of...[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Teknik bir hata sonucu fotoğrafların yarısı Kaan'da kalmış. Ondan aldığım gibi paketi burada dağıyacağım :)[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hani nerede reismler*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: BabacumMostors, 06 Şubat 2005 14:08 tarihinde demiş ki: hani nerede reismler* Evet, nerede? Ohoooo...[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tamam sakin olun; şimdi açtım dosyaları seçip seçip ayıracağım...[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Selamlar arkadaşlar; Biraz geç kaldım fakat fotoğraflar burada: Tıklayın Görüşmek üzere, şen ve esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaaa bu bende açılmıo ya does not appear to be a valid archive dio ağlıcam şimdi ya açıp bakan olduysa bana mailden göndersin şunu ya. [email protected] hotmail i vermedim ona sığmaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sağ tıkla farklı kaydet ben de flash get kullanıyordum o tür programlarda hata veriyor[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi ya... bu kadar fotoğrafın içinde kıyıda köşede bile yokum yaa... teessüf ederim... :( Sağlık olsun... orada olmak güzeldi... oynamak güzeldi.. ama bir dahaki sefere Berkin'in objektifinin önünde gezeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar