Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betrayers of Kamigawa

Levent

Öne çıkan mesajlar

23-01-2005 ve 30-01-2005 olmak üzere 2 hafta Betreyars of Kamigawa Pre Release turnuvaları yapılıcaktır. Katılım ücreti 35ytl (35milyon lira) olup, katılımcılara 1 Champions of Kamigawa Tournement Pack ve 3 adet Betreyars of Kamigawa Booster verilicektir, oyun formatı Selead deck olup formatı bilmeyenler hemen üstteki Magic Tutorial isimli başlıktan benim yazdıgım kısımda gerekli bilgiyi bulacaklardır.
Turnuva Gerekli şeylerde yapılıp başlama saati 11:00 dir. Yer sıkıntısı çekildigi icin katılımcı sayısı 34 ile sınırlı olucagından (0212) 281 96 23 nolu telefondan Yusufla konusup isminizi yazdırıp yer ayırtmanız gerekmektedir.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaşlar,

Geçen güne kadar Yusuf Kemal Vefa'dan(1) bir haber çıkmamıştı; şimdi baktım iki tane sürüm öncesi turnuvası(2) adıma kaydedilmiş. Ben de hakem olarak turnuva ortamındayım. Ağırlığımı koyacağım.

*!pis pis sırıtır*

İyi çalışın diyeceğim; ama mühürlü deste turnuvaları(3) bilirsiniz, epey bir şansa bakıyor. Rakibiniz her tur masaya ayı vurmaya başladıysa Kai(4) bile toplar bir noktadan sonra. O sebeple herkese bol şanslar.

Esen kalın,

1- Ülke koordinatörü
2- Türkçe, "Prerelease tournament"
3- Türkçe, "Sealed deck tournament"
4- Kai Budde, zamanında ortamı süpürmüştü. hâlâ oynuyor mu acaba?
[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
----
Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi yusuf abiyi arayıp isim yazdırmıyo muyuz?yukarda verilen noyu yani?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

Levon Yusuf abiyle konuştum, kendimi Kaanı ve İldeniz2i yazdırdım buna rağmen daha 8 kişi olmuşuz.İnşallah 10 kişiyle olmaz pre-release[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

bizde 2-3 arkadaş katılacağız herhal... ama bayramın son günü ve pazar olması benim için nahoş havadisler...

ya bide bişi sorcam (şimdi gidip özellik topic'ine bakıcam da) bu yeni dekte n acayip özellikler var? sorcery-arcane nedir? legendery nedir? legend dediğin destede pi tane olur.. alalal çok acayip yeni kart tasarımıda uzak geliyo zati ama hade bakalım..[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne kadar çok o kadar iyi, gerçi 34 kişi limiti varmış ama gelen arkadaşlarınada haber verse mesela daha güzel olur daha önce oynamadığımız kişilerle oynamak[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi arkadaşlar bu hafta icin su ana kadar kayıt yaptıran oyuncu sayısı 23, fena bi rakam degil ama gercekten bu oynun oynanadıgını gösterirsek, bi sonraki Setin pre releasinin otelde olma olasılıgı var gibi ufak söylentiler var benden size ara gazı vermesi :).

Pazara görüşürüz.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi nezih bi ortam olur :) illa hiltonda yapmaya gerek di mi ? ama şööle geniş masalarla ; iyi bi içecek servisi filan da olsa (öhöö) ne güzel olur .! turnuvada görüşmek üzere..
aslında söylemek gereksiz ama gelenler yanlarında tradelik de bişiler getirse fena olmaz.. elbet vardır herkesin aradığı kartlar.[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

turnuva sırasında içecek servisi filan olmuyor.Sadece geniş bir yerde oluyor.Tabi eskiden 60 kişi filan geldiği için otelde yapılabiliyordu,ama şu zamanda o kadar kişiye ulaşmak çok zor görünüyor.ama umarım olurda hep aynı kişilerle oynama olayı biter.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

23 çok az yaw bi 30u bulsak şahane olur.Otel işide eskilerde zaten hep otellerde olurdu Kristal olsun Maçka olsun, ama şu ortamda bu kadar az aktif oyuncu varken zor gibi[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

23 kişi türkiyenin su andaki magic hali icin guzel bir rakam, ama gidipte avrupayla kıyaslıyosan "cok az" ibaresi bence cok az kalır :). Zaten surda 32 kişi sınır var ki bence turnuva gunu 30 kişi olucaz, 2 kişi eklenmesiyle su anda 25 olduk son rakam olarak.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...