Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 dreagloth said: kitlicem zaten, kendin çalıyon kendin oynuyon =) valla küserim knayta atın imam bakar bana sdf emek veriyoz burda bi de kötü arkadaş gibi torbacının adresini veriyom burda, valla adamı bağımlı yapıyo oyun indexliyom bi de, bağımlılar tek tek gelicek bak bekleyin sdf
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 lan bölümün modu ben değilmişim =))
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 ya bi de yanlış yere açmış olabilirim ya mobil oyun diye açtım buraya ama, buranın pek oyunla da alakası yok gibi oyunlarla ilgili sakin bi köşede takılırım ben kendi başıma valla
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MVq-SI8YMuI
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 12mio Allianz'dan gecen hafta ciktim. Bi müddet mola vericem. 1,5 senedir oynuyorum. 5* r4 Blade'i edindikten sonra artik uncollected faceroll oldu. Akt5 icin de mecbur o para akacak. Oyunda elle tutulur bi account yaratabilmek icin ya tonla para dökeceksin. Ya dogru zamanlarda arena yapacaksin. Yada düzenli oynayarak sürekli kristal acicaksin.
Öne çıkan mesajlar