Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar Bir Sorunum var. Madenlerde Ore Çıkmıyor Herşeyi Yaptım Region.scp yi Ayarlardım, Sonra Sphere_types.scp i Attım Ama Olmuyor. Daha Başka Nerelerden Olabilir bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 maden'in birine gidip, ' .region.resource r_default_rock ' yaz olacakmi bakalim?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hayır Yanlış Komut Dior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eyer scriptler nbl ise map.scp de [AREA Wastelands] bolumunu [spo1=Bu Sekilde][AREA Wastelands] CLASS=11 FLAGS=0180 RECT=5120,2305,6143,4095 P=5632,3195,14,255 GROUP=ALLMAP RESOURCES=r_default_rock, r_default_water, r_default_trees TITLE=the Area of RAINCHANCE=00[/spo] yap belki sorun cozulur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bunu Mt Kendall Bölümünedemi Yapacagız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hyr hyr dedigimi arat ve yazidimi onun ustune yapisdir.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hayır Ne Yazıkki Gene Olmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sey yazacaksin ' .region.resources r_default_rock ' senin sorununu cozecektir. komutu yanlis vermisim, uzun zamandir ugrasmadigim icin unutmusum :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sorun cozulmuyo denedik :([signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ne Yazıkki Olmuyor Başka Ne Yapabilirim. Yardımcı Olabilecekler Msn mi Eklesin. [email protected] Şimdiden Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende de oyle bir sorun vardi, oturdum birgun boyunca madenle ilgili butun scriptleri duzenledim, sonra yukarida yazdigim sekilde yaptim, olmustu[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 There is nothing here to mine for Diye bir uyarı veriyor Bunu map.scp den MT Kendalla resources r_default_rock diye eklesem Olmazmıki Acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Math-, 13 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki: sey yazacaksin ' .region.resources r_default_rock ' senin sorununu cozecektir. komutu yanlis vermisim, uzun zamandir ugrasmadigim icin unutmusum :) bunu yaparsak kalıcı olmaz mlsf. map.scp'de maden çıkması istediğin yerlerin kaynaklarına r_xx eklemen gerekiyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi sorun o deilmis :) region.scp deki amount skill hi fln varya onlari ayarlamamis arkadas sonradan consol'a bakinca aklina gelmis ;)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tamam Hallettim :) Ore.scp Deki Amount Ve Skiller Ayarlı Degilmiş Orelerin O Yüzden Çıkmıyormuş. Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar