Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

said:
Faust_, 11 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
bende içmiyorum ve RaHaT1m ..!

teşekkürler faust hodjaa[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben istediğim zaman içebiliorum eğittim kendimi artık bağımlılıktan içmek istemediim zamanlarda da içmek zorunda kalsam kötü bişey tabi ama bazen 2 günde bir bazen 2haftada bir içiyorum yani zevk amaçlı bişey bu artık benim için zevk almasam kullanmam.[sallamıorum] ya sonuçta yarın arabada çarpınca ölebilirim ben kabullendim yani zararını...hem ben yazın denize mal mal bakarken-lacrimas'tan melantroduction çaldığında içmek isterim herzaman..buarada pis de kokmuyorum djarum die bişi içiorum içinde karanfil var mis gibi sigara içerim yani :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infarctus, 11 Şubat 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
"Asla sigara içme"

"Sigara özentilikten ba$ka bi$i değil"

Yanlış bir genelleme.. Ben sigaraya captain black'in kokusuna özenerek başladım ama bu herkes için geçerli değil. YAda özentilik kavramını biraz daha daraltmalıyız.
Örneğin hiç yemediğin bir cipsi alır yersin. Neden yersin? Tadını biliyor musun? Yersin ve seversin.
Aynı şekilde insanların çoğu özentilikten değil meraktan başlar. Ha sigarayı içince sinirlerini yumuşattığını o an iyi geldiğini görünce içmeye devam eder. Daha sonrasıda tiryakiliğe dönüşür..
Merak da çoğunluktadır..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bize bir misafir gelmişti günde kaç paket bitiriyor bilmiyorum minnacıcık bi oda zaten sabaha kadar içmiş öyle bi dumanki anlatılamaz göz gözü görmüyo resmen öyle :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim...

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Sosyal ağlarda paylaş

benimde annem ilk camel içerken odama girmişti ciddi el sallıodu böle kapıdan beni görmeye nası duman çıkardıysam artık :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

valla babam benim lisede camel içtiimi örenince zam yapmıştı harçlııma aç gezmiim sigara içiom die :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

voltaire nin glb bi sözü vardı şöle:
"bişeyi yapıosan utanma,utanıyosan da yapma" die o söz uzun süredir aklımda severim kendisini :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içiyorum ben mutluyum sadece hasta oldugumda sorun oluyor oda 1 haftalık yani senede 2 kere oluyor onun dısında bi problem yok :-) sadece arada basımı agrıtıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...