Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

duman avcıları kadar illet olduğum başka bir grup yok

sigara içiyorum evet sürünerek ölücem belki, ama bunun göğsünde sevgi ayıcıkları gibi dumana hayır işareti taşıyan şirinleri neden bağladığını çözemedim.

insanlarda anlamsız bir yardım etme ihtiyacı var, bırakın istemiyoruz yardımızı. içiyorsak sonucunu bile bile içiyoruz.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Sosyal ağlarda paylaş

için
ama içmeyen ve dumandan rahatsız olanlara bir nebze saygınız olsun

yüzüne üflemeyin sizden rica eden isnanların
ayrı bi yere üfleyin
dumandan kaçanlara üff ne dertlisin demeyin[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen kendine bakmakla ilgili birsey.bazı seyler hosuna gider ve yaparsın.Ben su an sigarayı sewiorum ve bir rahatsızlıgını gormuyorm.Spor da yapıyorum basketbol ve kayatırmanısı ile ugrasıorum.Hastane kapama vesaire gibi soylenenler varya hani yapalım edelim diye,aidsli bir kadınla yatmaktan hoshlanıyorsan aıds i kaale alma.hastalandıgında hastaneye gitmeyi onemsemiorsan hastaneleri de kapat. Ha bunlar benm fikirlerim digerleri sigara bagımlılıgı vesaire uzerinde durur bana katılır katılmaz herneyse, ben su an icmek istiyorum saglıgımı tehlikeye attıgımın bilincindeyim,hani balkondan atlama diil de bunu seciyorum. istedigim zaman hc icmeyip bırakabiliyorum bi kac sene bırakmıshlıım war ve calıshmaya bashlayınca veya farklı ruh hallerinde icmek istiyorum. Cunku sewiyorum. Saglıksız olan hiicbirseyi yapmıyor musunuz siz? hergun istanbulda olanlar bu havayı soluyor,gidin daglara bayırlara istanbulun havası zararlı kursun zehirlenmesinden olenlerin sayılarını biliyor musunuz? kursun zehirlenmesi genelde anayolara yakın oturan ailelerde kursunlu benzin in yanması sonucunda cıkan egzoz dumanından kaynaklanan birsey neyse oralara girmeyelm. Sigarayla biz sizden daha az saglıklı yasıyoruz.Ama sizin de saglıklı oralarak yasadıgınız soylenemez. Sen sigarayı sewmiyorsun saglıga zararlı biliyorsun. Bazı insanlar der sigara benm icin bagımlılık ben buna katılmıyorum benim icin bu bagımlılık degil sadece bir zewk. Ben bu zewki su an olsun bırakmak istemiyorum.ama irademin istedigim an bunu gayet rahat ustesinden gelecegini ve bu zewkimden wazgececeimi biliyorum.
Son olarak ek: siz burda ne kadar karsı cıkarsanız cıkın bırakın bagımlıları benm gibi zewkine icen biri dahi bu sigarayı bırakmayacaktır. Sadece negatif yuk toplama soz konusu su an bu forumda.icenler ve icmeyenler olarak.
P.S : sozlerimde bir sinirlilik birine itafen yazı bulunmamakta,eger itafen olsa alıntı yaparım.Sadece yazılanları okuduktan sonra aklımda kalanlara gore birseyler yazdım.Ama bu yazımın ustune bana kukreyen olursa o ayrı bir durumdur herkesin sinirlerinin kaldırabilitesi ve alınganlık derecesi farklı oldugundan saygı duyarım kisiliklere (haddini asmadıgı surece)
P.S 2:Sigara icmeyenleri de rahatsız etmememek icin acık havada ve ya kendi odamda icerim sigaramı

[Bu mesaj mrproblem tarafından 10 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman Duman Avcılarıyız biz diyen minik tombul kardeşlerimiz televizyona çıksa bi tane sigara yakardım...

Ayrıca o reklamda "SAAĞĞLIKLIII YAŞĞAAM UĞRUNAAAA" diye bağıran ufak tombul duman avcısı çocukların büyük bir kısmı aşırı kiloları yüzünden 35 yaşında kalp krizi riski taşımazlarsa neyim.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

sigara icmeyen erkek midir ya diyerek baslamıstım bende :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

ya sigara icen zararlarını bilerek içiyor(mesela ben).yanında içilmesini istemeyen bir arkadaş vb varsa içmeyeceksin yanında,bu kadar basit.kendimizi zehirlemeye hakkımız olduğu gibi başkalarının haklarına da saygı göstermek lazım.uzatmanın gereği yok bence...[signature][hline]so high a price
so willingly paid
hot blood flows
and a ruler is made
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir artık normal yeni yasa cıkacakmıs zaten sigara saglıga zararlıdır yazısı paketin %40'ını kaplycakmıs sonra sigarinin actigi en kotu 10 hastalık, en zararlılık sırasına gore yazılacakmıs belki halkımız bıraz bilinclenir .... ben allahtan ailem yuzunden icmiyorum cunku tiksindigim icin ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
felixxx, 10 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
olur böyle şeyler. burası Türkiye.. insanlar yemez-içmez sigara alır.. eehhe

hakkaten dogru dedin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içeni sizin yaptıgınız

"içme"
demekle olmaz zaten sigara yı bırakmak isteyen ne yapar ne eder bırakır hiç zor birşey de değildir.Sigara içenin bırakma isteği olmasıdır.

milletin "bırak,hala içiyonmu" hede hödö leriyle olmaz bu i$...[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim...

Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...