Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunters için pet seçimi önerileriniz.

Darina

Öne çıkan mesajlar

Slm EU beta da NE hunters oynadim p.tesi gününden itibarende burning legion serverinda NE hunters acmak istiyorum.Pet için bi fikri olan varmi ? Beta da frostsaber bi petim vardi bi ara bear da denedim.Bear in Hp si cok fazla ama dps i düsük.Frostsaberin ise dps i yüksek ama HP si düsük.PVP icin nasil bi pet gerekli sizce HP DPS ARMOR hangisi daha önemli.PvP lerde özellikle de kalabalik olanlarda kimse pet i sallamiyo direk size focuslaniolar bu da bi gercek .Baska forumlarda da baya bi araştırdım King Banglesh die bişeyden bahsediolar sanirim Movement speedi en yüksek olan pet oymus attack speedi de 1.4 müş.Lion ve jaguara da iyi diolar (jaguarin attack speedi 1.2).Bi de Deathmaw die bi wolf den bahsediolar onun da attack speedi 1.2.Bunlar arasinda nasıl bi karşılaştırma yapılabilir.Yane petlerin agilitysi staminasini gösteren bi site falan varmi.Görüşleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Her farklı pet farkli ozellikler tasiyor, o nedenle seninde farklı petleri alıp onlardan ogrenmen gerkiyor. o nedenle her zaman farklı petleri dene, raptor, lion, hound vs ama devamli degistir. Her level aldiginda petini senin levelin ile ayni lvl baska bir pet ile degistir.

[Bu mesaj glothiel tarafından 12 Şubat 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle cat. Hem 4 talentı da öğreniyor, hem de balikla beslenebilmesi sizi darkshore da et derdinden kurtariyor.

Marksman e abanacak hunterlara da kesinlikle two handed sword öneririm, cünkü az kullanacaklar, kullandılar mı tam koysun[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
atahan, 13 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
YA BU PETLERİ KENDİ Mİ YARATIYO YOKSA YAKALIYOMU YAKALIYOSA NASIL YAKALIYO (HİÇ GİREMDİM ONUN İÇİN.)

Ultima Onlinedarki tamer gibi oynadıysan ?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sorum aslinda raid de pvp de ise yarıyacak bi pet hakkındaydı elbette 60 lvl olana kadar deisik pet ler alip talent öğrenicez ama PvP de en iyisi hangisi?Bence de cat iyi bi pet ama cat lerden baska cok güzel petlerde var Deathmaw var mesela 3 talent öğrenebilio ama ota b.ka resistance i var armor u iyi attack speedi 1.2 hp si iyi , sonra Spiteflayer var 4 talent da öğrenio attack speedi 1.2 gene armor iyi hp iyi , Raveger var attack speed 1.3 hp iyi armor iyi böyle uzayip gidio.Farklılıkları stats larında olmalı .Tame ettiğiniz pet den -aynı cinsi ve lvl i kastediyorum- pete farklılık gösterebilirmi , bal işi mi statsları yani. Bi de öğrendiğim kadariyla King Bangalash in movement speedi de %175 gibi bisey, bu pet mounta binmis birini yakalayabilirmi ? Bu yüzden mi King Bangalash i seciolar ?swamp jaguarin da King Bangalash kadar hizi var galiba bi de stealth özelliği olması lazım .Horde hunterların cogunda goril gordum ben mesela.

Two handed sword olayina gelince , ben ona pek katılmıyorum.Elinize alıcağınız ikinci bi silah, silahin özelliklerini de almanızı sağlıyacaktır en azindan ,agility stamina strength vs. Shadowblade gibi Alcor`s sunrazor gibi aşmış daggerlar var oyunda.Main hande alabileceğiniz Jang'thraze the Protector ,Dazzling Longsword ,Frostguard gibi aşmış main hand swordlar var.Bence blizzard axe ve mace lere de biraz torpil gecmiş.Warior oynasam kesinlikle mace veya axe kullanırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

kendin soylemissin iste, daha hizli hareket ettigi icin deathmaw'i seciyolar. PvP icin HP veya Armor'in pek bi onemi yok. Dedigin gibi pet'e 1.5k dmg verene kadar sana dmg verip seni oldurmesi dusmaninin daha mantikli elbet... E warrior'lar yanina geliyolar zaten, pek bi sey degistirmiyo ama soz konusu spellcaster'lar oldugu zaman ne kadar fazla vurursan senin icin o kadar iyi oluyo haliyle. yanina en cabuk gidecek olan deathmaw, attackspeed'i 1.4mus bu da guzel. buyucunun buyu surelerini ne kadar artirirsa senin icin iyidir. onun icin 1.2'yi de secebilirsin, ama pet'inin adamin yanina gitmesi zaten pvp suresince 0.2 saniyeyi telafi edecektir emin ol. zaten fazla uzun surmeyecek... ayrica bu isin psikolojik yani da var. mage pet yanina gelince sorun olacagini dusunur ki pet ne kadar cabuk giderse o kadar cabuk baski altinda olur...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

wow pvp sinde saniyeler oynadığı için kesinlikle hunter a çift elli silah onermıyorum. ki karşınızdaki kişi spell kullanan birisi ise 2 tane tek elli silah hızdan çok şey kazandırır size. açıkçası soyle diyim 2 sindede gidiceksiniz. adamına göre silah çekmek gerekiyor. 2h de lazım 2 tane 1h de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...