xantia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar bir çok kişi etrafımda bana soruyor fakat bende biraz uzak kaldım yardımcı olursanız sevinirim . Ben wow un avrupa serverinda oynayabilmek için mutlaka box sahibi olmam gerekiyor mu ki oldum diyelim oyuna girdim ( ücretlendirme ) aylıklar ne zaman ödenmeye başlayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en.wow-europe.com/[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet box almalısın. İlk bir ay bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=101193 once burayi dikkatlice okursan sordugun soruya ve simdi aklina gelmeyen ama ilerde aklina gelirse kesin yeni bir topic acacagin konularla ilgili yeterli bilgi bulabilirsin.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sunsh1ne, 13 Şubat 2005 01:51 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=101193 once burayi dikkatlice okursan sordugun soruya ve simdi aklina gelmeyen ama ilerde aklina gelirse kesin yeni bir topic acacagin konularla ilgili yeterli bilgi bulabilirsin. Tüh altlarda bir takım bilgiler varmış onlara oyunla ilgili bilgiler diye bakmamıştım . Teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ilk bir ay bedava ama kredi kartı bilgimizi vermemiz gerekiyomu o beleş 1 ayı oynamak için ?[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet istiyorlar kredi kartını oynadıgım bütüm mmorpglerde de vardı bu olay ama 1 ay dolmadan çekmezler yalnız hata yaptım ben :( martta başlatmam lazımdı accountu rezil blizzard 2-3 gün erken çekecek parayı şubat ayı 28 gün oldugundan üff yazık oldu 3 gün daha beleş oynayabilirdim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar