athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 baglantiyi kesip ciktim radyodan, bi sigara icip gelicem, server salaklasti, bi kendine gelsin, donunce calariz yine bisiler[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Çalam mı? :) En son gelişme 8001 portuda açık olması lazım. Gittikçe çalmaya yaklaşıyorum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yok bise ayarladim burda, calmayin bise su anda lutfen[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yok denemiyorum zaten sadece konuşuyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ok yayın normal geliyor. Tomb Raider teyzenin soundtrackinden bişi çalıyor[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 o şarkıda takılma olayının cd'den çalma ile alakası yok. dün de aynı şey craven'ın başına geldi serverdan kaynaklanan bi sorun cd'den winampla çalarken zaten normal shoutcast direk mp3 formatında yayınlıyo olayı, yok zaten onun da dışında shouycast de soundcard input yapıp recording'i master record-what u hear yapdıysanız bilgisayarda çıkan her sesi yayınlıyo olması lazım, oyun oynasanız onun sesi bile gelir yani.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hayır benle değil bonepartta oldu bone çıkarmış beni girdi ondayken oldu olay.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar