muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Ephoryum, 12 Şubat 2005 03:57 tarihinde demiş ki: peki ben fiyat felan belirleyemiyorum onu nasil duselticez Fiyat yine aynı galiba fiyat (degeri) yazıon oluo normal vendorlar gibi çalışıo bunlarda [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] said: Ephoryum, 12 Şubat 2005 04:05 tarihinde demiş ki: dediginiz gibi yaptim ama gene olmadi tevents e_pvduvar hatasi veriyor spherede :) daha ö bölüme gelmedim :) off çok editledim yazıyı ama yapmam lazımdı :) [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pazitif cok iyi Copy / paste yapmışsın hlll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Ephoryum, 12 Şubat 2005 01:12 tarihinde demiş ki: pozitif eüheh valla ben sana mailimi vereyim sen bana oraya at acelesi yok cafemizde client kurduk onun icin istiyorum [email protected] eger bana yollarsan cok sevinirim. Bak sana parlament aliveririm :) adın sinem ise nie uğraşıyosunki buralarda gel ben sana msnden 24 saat teknik destek sağliyim hatta numaramı veriyim takıldığın yerde ararsın :) ayrıca : camel içorm parlaiment sux ( yanlış yazdım sanırım parla.. ) ayrıca bu scpyi ben bayadır kullanıyorum problem çıkartmadı.. versiyon farkından kaynaklanıyor olabilir dicem acayip olcak[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: pozitiff, 12 Şubat 2005 00:45 tarihinde demiş ki: yanlış annadım pardon.. ben yazmadım.. yazanın ellerine sağlık.. ama çok kızarsam bende yazarım kralını tanımam :) [Bu mesaj pozitiff tarafından 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] yuru be :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Tcpip, 12 Şubat 2005 02:17 tarihinde demiş ki: 2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... $imdi reklamlari izlediniz, lol :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cıptazz dimi math :) hala yapamıyan varsa msn im [email protected] yeşil gözlü şarışın hayatı dolu dolu yaşamayı seven bayan arkadaşları bekliyorum.. rumuz : sevdali_deliyurek :)[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whistler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yayınlanan scp Arcadia sunucusunda kullanılan scpdir neyse tepe tepe kullanın arkadaşlar. Emeğe saygısı olmayan insanlarda yazıklar olsun.[signature][hline]www.arcadiauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aha whistler :D de paticikteymis gurur duymalisin whistler bak senin scplerini arioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 whistler kizdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence kızmakta haklı degil tek bu scpyi yazan kendisi degil baska biride aynı dusunup yazmıs olabilir eger senin serverından alıntı yapılmıs bir script ise bu hmmm o zaman kızmakta haklısın :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: pozitiff, 12 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: cıptazz dimi math :) hala yapamıyan varsa msn im [email protected] yeşil gözlü şarışın hayatı dolu dolu yaşamayı seven bayan arkadaşları bekliyorum.. rumuz : sevdali_deliyurek :) yuru kim tutar? ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar