Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet arcadia pazar alaninda stonelerden vendor kiralama islemi var ayrica yine ayni taslardan bankamiza ulasip vendorun gunun uzaltabiliyor bunun yani sira ismini degistirebiliyorduk. Elinde boyle bir scp si olan arkadaslar benimle paylasirsa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Up sanirim cok buyuk bir istekde bulundum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [spo1=bu][ITEMDEF i_vendor_kira] ID=i_grave_stone NAME=Kiralik Dukkan TYPE=t_script DESCRIPTION=Kiralik Vendor ON=@CREATE COLOR=789 TAG.kiralik=0 TAG.sahip=0 ATTR attr_decay ON=@CLICK message if (> == 1) message [Kiralanmis] else message [Kiralanmamis] endif return 1 ON=@DCLICK IF ( > 2 ) SRC.sysMESSAGE Yeterince yakin deilsiniz! RETURN 1 ENDIF SRC.ACT= IF !(>) SRC.DIALOG d_vendor_intro src.tag.dist RETURN 1 ELSE IF (==)||() VAR.LEASE=/60> VAR.LEASE=/60> SRC.MENU m_vendor_admin RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE @38 Bu dukkan ve vendor kiralanmis. RETURN 1 ENDIF ENDIF RETURN 1 ON=@TIMER LINK.REMOVE LINK=04fffffff TAG.kiralik=0 TAG.sahip=0 COLOR=789 RETURN 1 [DIALOG d_vendor_intro] 100, 100 PAGE 0 resizepic 81 93 3500 305 126 text 170 103 1153 0 text 131 134 1153 1 button 107 169 2151 2152 1 0 1 text 141 171 1152 2 [DIALOG d_vendor_intro TEXT] Vendor Kiralama Kiralamak icin 60k Gereklidir. Bir haftaligina vendor kirala. [DIALOG d_vendor_intro BUTTON] on=0 src.tag.dist on=1 IF (.DISTANCE> > 2 ) SRC.sysMESSAGE Yeterince yakin deilsiniz! else if () src.tag.dist VAR.SIGN= SRC.ACT.TAG.kiralik=1 SRC.ACT.COLOR=141 SRC.ACT.TAG.sahip= SRC.ACT.TIMER=60*60*24*7 src.consume 60000 i_gold VAR.SIGN= src.newnpc c_pv src.act.p src.act.tag.p src.act.tag.px src.act.tag.py src.act.tag.pz src.act.tag.owner VAR.VEND= src.act.findlayer(29).more1 2500 SRC.ACT.TAG.sahip= SRC.ACT= SRC.ACT.LINK= src.act.memorydel SRC.ACT= src.act.newitem i_memory SRC.act.ACT.LINK= src.act.act.attr 04 src.act.act.more1 04 src.act.act.more2 src.act.act.morep src.act.act.color memory_ipet src.act.act.timer -1 src.act.act.link src.act.act.cont SRC.ACT.act.CONT= src.act.flags &statf_pet src.tag.vendor SRC.ACT= src.act.update ELSE SRC.SYSMESSAGE @48 Kiralamak icin 60k cantanizda olmali. src.tag.dist ENDIF endif return 1 // ************** // VENDOR CHARDEF // ************** [chardef c_pv] defname c_pv name #names_humanmale the Player Vendor id c_man can mt_equip|mt_nonmover hiredaywage 52 desires i_gold tspeech pv_spch tevents e_pv //tevents vendorfix tevents e_pvduvar On=@Create str 9500 dex 25 int 25 color colors_skin speechcolor 0481 food 990 npc 1 itemnewbie random_male_hair color colors_hair itemnewbie random_facial_hair color match_hair item i_robe color colors_all item i_torch_lit morey -1 itemnewbie i_backpack itemnewbie i_bankbox color 0384 timer 900 attr 014 itemnewbie i_pv // ******* // ITEMLAR // ******* [itemdef i_pv] id i_memory name vendor ana kontroller type t_eq_script On=@TargOn_Char if ( == ) cont.findlayer(21).open target endif return 1 On=@TargOn_Item if ( == 1) // dinamik fiyatlandirma if !( == ) cont.sayu , siz benim isverenim degilsiniz. elseif !( == ) cont.sayu Bu esya cantamda degil. elseif (strmatch('','')) cont.sayu Bu satilabilecek bir esya degil. elseif (> <= 0) src.targ.price 0 cont.sayu : 'satilik degil' olarak isaretlendi. else src.targ.price > more2 0 cont.sayu : altin. endif elseif ( == 2) // satis if !( == ) cont.sayu Bu esya cantamda degil. elseif (strmatch('','')) cont.sayu Bu esya satilik degil. elseif ( <= 0) cont.sayu Bu esya satilik degil. elseif ( < ) cont.sayu Bankanizin en ust kisminda altininiz bulunmuyor. else src.targ.dialog d_pv_buy endif elseif ( == 3) // para aktarma if !( == ) cont.sayu , siz benim isverenim degilsiniz. elseif !( == ) cont.sayu Gosterdiginiz nesne sizin uzerinizde degil. elseif !( == i_gold) cont.sayu Bu gosterdiginiz altin degil. else cont.findlayer(29).more1 + )> if ( / )> > 0) cont.sayu altin calisma suremi / )> gun uzatti, tesekkur ederim. else cont.sayu altin kasama eklendi, tesekkur ederim. endif src.targ.remove endif endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 usenmeden bunu yazdiysan helal olsun ellerine saglik ben copy+paste ederken yoruldum sen yazarken nasil sıkılmadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yanlış annadım pardon.. ben yazmadım.. yazanın ellerine sağlık.. ama çok kızarsam bende yazarım kralını tanımam :) [Bu mesaj pozitiff tarafından 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İyide Bunu Kullanırken Yeterince Yakın Degilsiniz Diyor Nasıl Çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oha.. e yaklaş o zaman abi.. veya.. ON=@DCLICK IF ( > 2 ) ordaki 2 yi 1654842 yap [signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff [Bu mesaj pozitiff tarafından 12 Şubat 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pozitif iki sorun var scp te den anlasam yapicam ama sey birincisi vendoru aldiktan sonra tekrar tasa tikladimda bu cendor kiralanmis diyor o banka menusu felan cikmiyor ikincisi vendora koydum itemlere fiyat yazamiyorum. Sen kralini yazarim demissin kiralini yazsanda bize onu versen bu cok sorunlu gibi gozukuyor :D tabi sana buyuk bir zahmet olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eee... ehöm.. benim bi işim çıktı arkadaşlar yardımcı olurlar.. :) ps: hakkaten işim var.. sabah geldiğimde bakarım.. olmazsa yaparıs bişiler :)[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Pozitif Yapamadım Msn Varsa Özelden Sölermisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 taşa yaklaşamadınmı? alala[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pozitif eüheh valla ben sana mailimi vereyim sen bana oraya at acelesi yok cafemizde client kurduk onun icin istiyorum [email protected] eger bana yollarsan cok sevinirim. Bak sana parlament aliveririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Taşa Yaklaşma Olayını Ayarladım. Ama Vendoru Kiralayan Kişi Uzatma Banka Filan Olan Menüyü Açamıyor. SRC.SYSMESSAGE @38 Bu dukkan ve vendor kiralanmis. İşte böyle Diyor :) Bunu Nası Yapacagım Yaff Başkada Bir Sorun Bulamadım Zaten. :) [Bu mesaj Spider tarafından 12 Şubat 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eheheh Sorunu Çözen Yok .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :) sanirim umdugumuzdan da buyuk bir sorunmus bu baksana herkes kacti :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ON=@DCLICK IF ( > 2 ) SRC.sysMESSAGE Yeterince yakin deilsiniz! RETURN 1 ENDIF SRC.ACT= IF !(> SRC.DIALOG d_vendor_intro src.tag.dist RETURN 1 ELSE IF (==||(/ / Bu kısım VAR.LEASE=/60> VAR.LEASE=/60> SRC.MENU m_vendor_admin RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE @38 Bu dukkan ve vendor kiralanmis. RETURN 1 ENDIF ENDIF RETURN 1 i_vendor_kira da böle bi yer var orda bi yerde if li bi kısım var hatta oraya bu kısım yazdım orayı IF (==) || () bu şekilde yapın düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Neyse. [signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr [Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Şubat 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 noldu tcpip söle merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Teşekkürler Murat O Bölümü Kaçırmışım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 peki ben fiyat felan belirleyemiyorum onu nasil duselticez :) bu konuda yardimci olursaniz cok minnete gecicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dediginiz gibi yaptim ama gene olmadi tevents e_pvduvar hatasi veriyor spherede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bak Bence scp yi eksik almışsındır. tekrar al benimki ilk başta eksik gelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahaha çözdüm scp yi ben İF (vs idi ya gittim yukardan kopya aldim İF in basina İF !( yaptim oldu ehehe simdi bir fiyat olayi kaldi bunu nasil yapiaz :D aha İF in basina bunu ! koydum ya fiyat ta yazabiliyorum artik HEPİNİZE VE TUM PATİCİGE TSK EDERİM SAOLUN :) :) [Bu mesaj Ephoryum tarafından 12 Şubat 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 simdi de kiralamis oldugum vendorun tasini herkes aciyor eühüeh harbi cok sorunlu bir scp :) veya ben özürlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Ephoryum, 12 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki: ahaha çözdüm scp yi ben İF (vs idi ya gittim yukardan kopya aldim İF in basina İF !( yaptim oldu Pardon tam okumamisim if in basina ! koyma o zaman herkes acar koymadan yap bende oldu ve sorunsuz kaldir o ünlemi [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar