Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi class?

affb12

Öne çıkan mesajlar

Benim 5-6 senelik online oyun geçmişim var. az veya çok, ben bu zarf içinde şunu öğrendim. GRUP ÇALIŞMASINI ilk başlarda ben tek tabanca takılıcam, kahraman olmak gibi düşüncelerim vardı. ilk zamanlarımı pek fazla insanla tanışmadan kendi bahçemde kavrularak geçirdim. ne bi guilde girdim ne de bir gruba katıldım. Grup çalışması size oyunu 10x zevk katarak oynamanızı artı hatta grubunuz içinde parmakla gösterilecek üye olmanızı bile sağlıyor. Bu yüzden retail da açıcağım karakter gerek pvp de gerekse pvm de arkadaşlarıma en iyi yardımı yapabilecek bi karakter açmayı planlıyorum. Bazıları düşünebilir ama geri planda kalıyorsun diye. hiç öyle sanmayın...

herkeze tavsiyem grup çalışması süper zevklidir.

saygılar...[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]

[Bu mesaj Grekon tarafından 12 Şubat 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Levelina gore sorman lazim.

Level 60da en iyi class suphesiz, tartismasiz, hicbir itiraz kabul etmeden PRIEST. Olumsuzun cocugu hepsi level 60ta, guzel itemleri varsa da, cok fena kesiyorlar herkesi.

Late Midgame yani 40+ civari ise bence en iyi Shaman. Paladin yine o civarlarda cok fena dayanikli.

Midgame yani 25+ Mage, Rogue ve Hunter cok iyi. Hunter ozellikle soloda en iyisi.

Early Midgame yani 15+ farketmiyor.

Early gamede ise kafana gore takil, hepsi cok zevkli, ozellikle hunter.

--Vorys - Burning Legion - Undead
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersinizde cidden çok salak bi topic.Bu konuda milyonlarca yazı var. Class class açıklamalar var bi ton.
Hangi class en uber hemen onu seçiym.
Yok öyle bi class.Kaç lvlde en iyi, Pvp demi yoksa solodamı yoksa etrafı gezmekte mi, group pvp demi yoksa instance da mı raidlerdemi?
Neye kime göre en iyi?
Bu bana 8 yaşındaki kuzenimin elindeki oyuncakları gösterip ;
-Erdem abi acaba Gi-Joe mu döver yoksa Batman mi?

demesinden farklı değil.

Hayalgücü/yetenek rahat olun , salın kendinizi doğaya çimene...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynayan iyiyse her class iyi oluyor. Mesela adam rogue aliyor oynayamiyor veya druid aliyor oynayamiyor kotu diyor. Veya genelde classini iyi oynayamayanlari goruyor kafasinda bu class "kotu" oluyor. Classini seversen, forumlari okursan (wow official class forumlari), iyi oynayama cali$irsan ne oynadiginin onemi kalmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior a kim iyi diyor ben sasirdim simdi. Lvl 60 paladin ciplak elle full top gear kullanan, oyundaki en iyi 2h swd i kullanan warrior u 1v1 de aliyor. Ve priest, druid, mage bunlarin hepsi no gear, ciplak bi vaziyette aliyor warrior u. Ve hepsi ayni vidyoda..
Warrior u degistirmeli blizz en kisa zamanda.[signature][hline]Peace means reloading your weapons..
Sosyal ağlarda paylaş

Plz o movie nin olduğu thread i bi oku.
Saçma sapan kurallar ve defansive spec bi warrior(tank buildi pvp için değil).+Adam warrior un pvp de ezik olduğunu göstermek amacım diyor.Neden şunu bunu yapmadın diyene amaç paladini yenmek değil diyor.Warrior un pvpde aciz olduğunu göstermek istedim diyo . solo su var icigi bicigi yazdiim bi çok şeyde sorunu yok.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben de farkettim onu, ona bakarsan druid e de vurabilecegi yerlerde vurmuyor ve etrafinda donuyor. Cok izledim o vidyoyu. Ama sonucta sacmalik ya, tamam adam yenilmek icin kasiyo ama ne olursa olsun paladin ciplak elle aliyor ve bu cok komik bi manzara.. En iyi oynanicak sekilde oynadi demiyorum ki ben de haklisin ama boyle bisey olmasi bile rezilce geliyor bana.[signature][hline]Peace means reloading your weapons..
Sosyal ağlarda paylaş

*affb12 diğer arkadaşıma aynen katılıyorum çok aptalca ve gereksiz bir topic.
*En iyi class diye bir şey yok oyle olsaydı oyuna tek class koyarlardı herkes onu seçerdi.Serverlardki en fazla seçilen class konusuna gelince tamamen tercih meselesi.
*Cevap yazanların çoğu ya atmış yada daha oyunda hiç pvp yapmamış.Şu şu şu lvl dan sonra şu şu şu class daha güçleniyor veya zayıflıyor diye bir şey yok buda saçma cevaplardan bir tanesi.Bazı oyuncular pvp için talent seçer bazılarıda pve için yani hangi talentları aldığınızın sizin güçlü olup olmamanızda çok önemli bir payı var.
*Pvp de en iyi diye bir class yok , makas-kağıt-taş sistemi kullanılıyor yani belli sınıflar belli sınıfları rahat alırken , belli sınıflara karşıda ciddi zaafları var bunları artık ben yazmak istemiyorum gidin okuyun yabancı forumlarda.
*Yine iyi bir pvp karakterinizin olması , o sınıfı iyi kullanmanıza , seçtiğiniz mesleklere(örn:alchemy), kullandığınız itemlara , seçtiğiniz talentlara bağlı.
Umarım bu konu hakkında daha fazla gereksiz ve aptal msj atmazsınız.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bi topici bi çok kişi uzatmak istemiyor gibi görünüyo ama gerçekten wow u daha önce oynamayan arkadaşlar (benim gibi) oyuna başladıklrında bi pişmanlıkla karşılaşmak istemiyolar muhakkak her class ın diyerlerine karşı güçlü bi yanı var ama herkes biriyle karşı karşıya geldiğinde ölmemek istiyor şahsen ben oyuna başladığımda ki işallah başlaya bilicem :P kesinlikle night elf olmayı düşünüyorum hatta class ımdan bile emindim druid olacaktım ama son bi kaç gündür yüklediğim video larda görüyorumki lvl 60 mageler gerçekten çok güçlü hatta 3 adamı birden aldığını falan gördüm ve beni etkiledi gücü ben büyü manyağı bi insanım ama diabloda da en sevdiğim karekter druid di :P ki sanıyorum druidle mage arasında çok kalıcam hangisiyle başlayım diye ama herkes gibi bende denemiş insanlardan fikir almak istiyorum eğer 2 adamdan birini seçseniz druid mi olurdunuz mage mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o videolar tamamen bilimkurgu :).oynamasini bilen adam warrior ile cok can yakar.ayrica tam tersini gösteren video onlardan 2 kat daha fazla.bir kac yenilik,düzeltme getirmeleri lazim warrior a ona bisey demiyorum.mesela rage olayinin mutlaka daha iyi ayarlanmasi sart.onun disinda warrior yeri gelir 3 vurusta karsisindakini indirrir.ayrica warrior cool class dir :).[signature][hline]--------------------------------------
Kam----Orc Elemental Shaman lvl 1x----Cursed Guild
Thottbotprofil
For the Horde

--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi deli oldum night elf büyücü olamıyo mu ya bi filmde görmüştüm ama night elfe çok benziyodu adam şimdi aklıma düştü baktım night elf de mage yok yazmıyo.herhalde problem çözüldü :D ama bidaha düşündümde knight online oynarken priest larda çok hoşuma gitmişti :D herhalde hiç karar veremiyecem ve karakter ekranında deliye dönücem :(
ama sanıyorum ben gene büyü manyaklığıma dayanamayıp mage olacam :D AAAAAAA kafayı yer insan ya neyse şimdi gerçekten topic i uzatmak istemeyen arkadaşları anladım birden. bence de uzatmayalım rüzgar nerden eserse oraya gitmek lazım nede olsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vala her sınıf güzel bence druid bile kötü değil yeterki yakınına girsin çok güzel two handed maullar var druid için oynamasını bile druidlede oynar yani , yada warrior oda tam bir canavar yeri geldimi 1500 vurur 2000 vurur casteri tek vurusta gebertir ama tabi şans bunlar ve sınıfı tanımak zaten kendinize uyanı seçin derim yoksa ilerde problem yaşarsınız

bu arada night elf seçiyorsunuz high elf falan değilsiniz yani NE ler sadece doğa büyüleriyle ilgilenir Druidizmde denilebilir , tabi NE priestlerinde yeri ayrıdır oda kutsal olduğundan yani
[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 12 Şubat 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tüm classlar eşittir.oynayana bağlıdır.bu kadar basit bence
kanının ısındığı classları dene.ona göre birini beğenirsin yani
ama yetenekli oyuncuların elinde rogue shaman oldukça güçlü deniyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...