kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 3 gün oldu başlayalı ama 3 gündür uzağım internetten :( çok güzel bi ptronum var , iş konusunda hiç sıkmıyo ne iş yapıyosun dersen dershaneden çıkınca ps2 cafe antalyada oturanlar a söyleyim bu zerdalilik te cebesoy cad. tigris oteline yakın şu an 10 adet ps2 var 15 adet bilgisayar getircektik ikisi bi arada olcaktı sonradan vazcaydı patron 15 tane ps2 getiricek yerine baya geniş bi yer süper olcak gibi benim oturcağım masaya 1 adet bilgisayar alıcak internet bağlıycam ordan takılcam bende reklamımıda yapıyım :P kıascası hepinizi beklerim gelmek isteyen olursa başımın üzerinde yeriniz var PES felan oynarız :P salı günü açılıcak büyük ihtimal[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oh ne güzel hayırlı olsun zevkli iş, mis gibi oh. :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kermit pek tanimam ama kutlu olsun[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ortam çok güzel gerçekten armut şeklinde bu pofuduk koltuklar felan var adı her neyse onlardan felan var küçük çocuklarla uğraşıcaz arttık :) son 3 gündür herşey güzel gidiyo hayretlerdeyim perşembe günü bi kızla tanıştım dershanede sonra bu gün kimya uyg. sınavına girdim sorumluluk ve süper geçti bi bokluk olmaz inşallah :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oh oh iyisin :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 herşey tıkırında gidiyor=) hadi bakalım,hayırlı olsun yeni işin...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ohh ohh hayirli olsun walla...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şu an 3 gündür açı kdeğliz salı günü başlıycaz büyük ihtimal 81 tane oyun siparii verdim ve geldiler oyun işini bana bıraktı patron hangisi tutulur felan diye çok tutulan oyunlardan 3 er 4 er aldım felan 3 gündür elektrikçiler işlerini yaparken ben oturup bi o oyunu çıkarıyorum b bu oyunu baydım ya :P bilgisayarı özledim valla koşa koşa geldim zaten bilgisayar başına[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi coklayıcı alın 4 vs 4 we8 harika oluyor :) hayırlı olsun bu arada...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ohoo almazmıyım 4 tane de multi tab mıdır nedir ondan aldım herşeyi düşündük canım şu an 10 tane ps2 var ve 40 adet oyun kolu var şahane olucak müşterilerde şahane olucak tabi gerekirse 2 ay iş yapmıycaz adamı seçicez itiydi kopuğuydu onlara yasak :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 12 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 senin için sevindim.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayırlı olsun :) yıne gelıyım bı antalyaya da goruselım gorıyım kafeyı fılanda :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ayıpsın valla bu sefer diğeri gibi olmaz o zmn çok kötü oldu geldin bi bok yapamadık felan ayıp oldu sanada bu sefer bımbda olur gezeriz tozarız icabında :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hayırlı olsun çok ii bi patrona rastlamışın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayırlı olsun kermit, iyi iş yapar inşallah...belkide uğrar ara sıra ps2de san andreas oynarım belli olmaz :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 5 tane aldım valla san andreas girdim bi oyuna bisiklet felan kullanıyosun ilk girdiğinde oyuna güzel olmuş yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar