roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Dükkanın önü kalabalık ama siftah yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 baskan isler karisik. yoksa kafadan alirdim da, dur gene bi hesap kitap yapak. amk fakirligi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Selam, sehir neresiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Şehir İstanbul. Ankara ve İzmir'e de periyodik olarak gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 olm ben mesaj attikca tim atiyor. ROKET ALIYORUM!! (almiyorum da tim'e olta. belki alir la) ALIYORUM ALIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Ya Vancouver’a gitmisken ordan Seattle’a iniverip direkt son cikan seriden o gozlukleriyle birlikte alayim istiyorum ama mal DJI ben gondermem, authorized dealer’dan al diyo, orda da baya fiyat farki oluyo. Bi dusuneyim, yarin oburgun yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Abi gözlük işine ben de merak saldım da kullananlar acayip gimmicky bir şey diyorlar. Ayrıca amerika’da falan yasalara aykırı (direkt göz kontağın olması lazım drone ile, gözlük bunu bozuyor) O yüzden Goggle almamakla hiç bir şey kaybetmezsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 O bizde de öyle galiba ama arkadaş 5 kilometre menzili olan aleti evimin bahçesinde gezmek için alacak halim de yok. Çok saçma bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Selam, Senin deone $1000 civarinda ediyor su anda ekstralari ile birlikte, fiyat fena degil ama ben $1400 verip fly more combo + goggles almaya karar verdim. Dasaaaaaaaaaa’ya satilabilir. Tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ya satilmadiysa ben bunu alayim. ama tr'ye en erken 1 ay sonra falan gelebilrim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 1 haftaya gidiyorum ben. Alip +500 e satarim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ama annneee yaaaaaaaaa! tim dronumu caldi! hayir alicam sonra da kullanmaya vaktim olmayacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 insaati dronela gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ya onu yapip aslinda minik bi ucret alabilirim. roket? kutuna giremiyorum. yer ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Samsungun internet mağazasında sıfırı 4399 a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 https://shop.samsung.com/tr/phantom-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Verdiğin linkteki Phantom 4 Mavic'ten daha iyi bir drone teknik olarak, fiyat da çok çok iyi bu arada. Tek sorun, Phantom'u taşımak için yanınızda orta halli bir bavul tutmanız gerekiyor. Hobi amaçlı alıyorsanız bir ikiden fazla taşımazsınız o aleti, öyle kalır rafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Bu duruyo mu Mesaj kutun dolu bide kesin alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Ben bunu yarin aliyom ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Satıldı arkadaşlar (test uçuşunda az kaldı vazgeçtik satmıyorum diyecektim ama ayıp olmasın siye diyemedim :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 haha onu hissettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar