Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ahali selam, Bi arkadasim paylasmis. B RH+ kan lazimmis bi anne ve bebekleri icin. Elinizden bisey geliyorsa esirgemeyin plz. edit : bu arada biri arayip sorabilirse durum neymis, hala ihtiyac var miymis cok super olur. benim arkadasin direkt tanidigi biri degilmis. eski biseyse bosuna ayaga kaldirmayalim ortaligi. said: Dokuz Eylül üniversite hastanesinde 7 aylık ikiz bebekleri, annenin lösemi olması sebebiyle anne karnindan alınıp küvoze konmuş. Yaşam mücadelesi veren anne için çok acele B rH (+) pozitif trombosit kana ihtiyaç vardır. Anne zamanla yarışıyor. İrtibat icin babası Şehmus Anlı: 0507 421 98 61 (izmirde yakını olanlar lütfen ulaştırın numarayı)
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 gecmis olsun. merak ettim yalnız lösemi hastasi birinin cocuk dogurmasi nasil oluyor. Kemoterapi görmüyor mu hasta bebegin saglini etkilemiyor mu bu durum ?
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bana hic gercekci gelmedi.. super acil hiper acil.. tarih 29 mart 17..bebekler yurumeye baslamistir herhalde..
Öne çıkan mesajlar