Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ahali selam, Bi arkadasim paylasmis. B RH+ kan lazimmis bi anne ve bebekleri icin. Elinizden bisey geliyorsa esirgemeyin plz. edit : bu arada biri arayip sorabilirse durum neymis, hala ihtiyac var miymis cok super olur. benim arkadasin direkt tanidigi biri degilmis. eski biseyse bosuna ayaga kaldirmayalim ortaligi. said: Dokuz Eylül üniversite hastanesinde 7 aylık ikiz bebekleri, annenin lösemi olması sebebiyle anne karnindan alınıp küvoze konmuş. Yaşam mücadelesi veren anne için çok acele B rH (+) pozitif trombosit kana ihtiyaç vardır. Anne zamanla yarışıyor. İrtibat icin babası Şehmus Anlı: 0507 421 98 61 (izmirde yakını olanlar lütfen ulaştırın numarayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 gecmis olsun. merak ettim yalnız lösemi hastasi birinin cocuk dogurmasi nasil oluyor. Kemoterapi görmüyor mu hasta bebegin saglini etkilemiyor mu bu durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bana hic gercekci gelmedi.. super acil hiper acil.. tarih 29 mart 17..bebekler yurumeye baslamistir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Kitliyorum madem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar