Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grafik tasarım dergisi

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

robinson crusoe da yabancı dilde yayınlanan tasarım dergileri bulabilirsin. mesela eye var gerçi tasarım dergisinden ne beklediğine bağlı git yerinde göz at, kafana hangisi uyarsa onu alırsın. bir dergiden ne öğrenilebilir bilemiyorum ama sanırım en azından iyi işler görebilmeni sağlar. zihin açar. :)

aşağıda okulda inceleme fırsatı bulduğum ve hoşuma giden yayınlar var.

Übersee 1,2,3
Büro Destruct I, II
Woodtli
Super: Welcome to Graphic Wonderland
Index-A
Dutch Design Vol. 1 + Vol. 2
Coast to Coast

*dikkat! bu kitaplar "tasarım öğreniyorum, oley!" kitapları değildir. bu kitaplar "aman yarabbim ben çok kötü bir tasarımcıyım" kitaplarıdır.

bunların yanında benim tavsiyem daha çok design blog ve online design journalları takip etmen. Hem ücretsiz hemde çok güncel.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aradığım dergi güzel sanatlar yetenek sınavından sonra sanatla ilgili bilgini test etmek amacıyla sorulan sorular hakkında gelişebileceğim ve grafik tasarım hakkında da bilgi edinebileceğim bir dergi. Bir de bu tavsiye ettiğiniz dergileri normal gazete dergi bayiilerinde bulabilir miyim[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
uçan kazlar
Sosyal ağlarda paylaş

o listede dergi yok sadece içinde güncel çalışmalar ve bir dönem yada bir ülkenin grafik tasarım tarihini anlatan kitaplar var. (görsel malzeme ve yazı) bazıları da 3-4 issue olarak çıkartılmış seriler.

dergi olarak eye demiştim ama senin istediğin türde değil. normal gazete bayiisinde bulabileceğin dergi bilmiyorum. ama robinson'a gitmeni öneririm.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 09 Şubat 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
Benim aradığım dergi güzel sanatlar yetenek sınavından sonra sanatla ilgili bilgini test etmek amacıyla sorulan sorular hakkında gelişebileceğim ve grafik tasarım hakkında da bilgi edinebileceğim bir dergi. Bir de bu tavsiye ettiğiniz dergileri normal gazete dergi bayiilerinde bulabilir miyim

o bilgini test etme olayın bi marmarada var bide yıldızda var sanırım. yıldızdaki test bicimide bizdeki sözlüydü.ama bu tarz şeyler sorulmuyor genel kültür soruları.
ama tabi yinede al sen bu dergileri.
hatta bende alıyım[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak fiyatlara baktığında o fiyat ortalamanın altında. beğendiğin şey nedir bilemiyorum ama bu tür kitaplar yada dergiler bizim boş türkçe yayınlarımıza nazaran daha pahalıdır.

ama gerçekten iyi bi kitap olduğunda 2-3 yıl sonra bile tekrar dönüp bakabileceğin birşey oluyor.

ilk mesajlarım da dediğim gibi online journalları yada blogları da takip edebilirsin.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...