ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 türkiye de grafik tasarım dergisi var mı? güzel sanatlar grafik tasarım bölümüne hazırlanıyorum ve grafik tasarımı hakkında bilgili olmam lazım, bu yüzden bir grafik tasarım dergisine abone olmak istiyorum...[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 robinson crusoe da yabancı dilde yayınlanan tasarım dergileri bulabilirsin. mesela eye var gerçi tasarım dergisinden ne beklediğine bağlı git yerinde göz at, kafana hangisi uyarsa onu alırsın. bir dergiden ne öğrenilebilir bilemiyorum ama sanırım en azından iyi işler görebilmeni sağlar. zihin açar. :) aşağıda okulda inceleme fırsatı bulduğum ve hoşuma giden yayınlar var. Übersee 1,2,3 Büro Destruct I, II Woodtli Super: Welcome to Graphic Wonderland Index-A Dutch Design Vol. 1 + Vol. 2 Coast to Coast *dikkat! bu kitaplar "tasarım öğreniyorum, oley!" kitapları değildir. bu kitaplar "aman yarabbim ben çok kötü bir tasarımcıyım" kitaplarıdır. bunların yanında benim tavsiyem daha çok design blog ve online design journalları takip etmen. Hem ücretsiz hemde çok güncel.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Oky, 09 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki: *dikkat! bu kitaplar "tasarım öğreniyorum, oley!" kitapları değildir. bu kitaplar "aman yarabbim ben çok kötü bir tasarımcıyım" kitaplarıdır. :lol:[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok hevesliyim bu grafik tasarım olayına ama beceremiyorum:) öss sonrası uğraşıcam bunlarla. bişey yapmak istediğimden değil uğraşmak hoşuma gittiğinden. (ulan amma şey yapıcam bu össden sonra be:-))[signature][hline]beş hececiler lam3rlere cevap yok! H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim aradığım dergi güzel sanatlar yetenek sınavından sonra sanatla ilgili bilgini test etmek amacıyla sorulan sorular hakkında gelişebileceğim ve grafik tasarım hakkında da bilgi edinebileceğim bir dergi. Bir de bu tavsiye ettiğiniz dergileri normal gazete dergi bayiilerinde bulabilir miyim[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o listede dergi yok sadece içinde güncel çalışmalar ve bir dönem yada bir ülkenin grafik tasarım tarihini anlatan kitaplar var. (görsel malzeme ve yazı) bazıları da 3-4 issue olarak çıkartılmış seriler. dergi olarak eye demiştim ama senin istediğin türde değil. normal gazete bayiisinde bulabileceğin dergi bilmiyorum. ama robinson'a gitmeni öneririm.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 teşekkürler bir de robinson nerede onu sorabilir miyim[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 galatasaraydan tünele doğru inerken solda kalıyor. beyoğlunda yani.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 orda bi de robinson internet cafe vardı di mi tamam teşekkürler[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: ucanadam, 09 Şubat 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Benim aradığım dergi güzel sanatlar yetenek sınavından sonra sanatla ilgili bilgini test etmek amacıyla sorulan sorular hakkında gelişebileceğim ve grafik tasarım hakkında da bilgi edinebileceğim bir dergi. Bir de bu tavsiye ettiğiniz dergileri normal gazete dergi bayiilerinde bulabilir miyim o bilgini test etme olayın bi marmarada var bide yıldızda var sanırım. yıldızdaki test bicimide bizdeki sözlüydü.ama bu tarz şeyler sorulmuyor genel kültür soruları. ama tabi yinede al sen bu dergileri. hatta bende alıyım[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Oky, 09 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki: *dikkat! bu kitaplar "tasarım öğreniyorum, oley!" kitapları değildir. bu kitaplar "aman yarabbim ben çok kötü bir tasarımcıyım" kitaplarıdır. ehue harbi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar robinson a gittim gerçekten çok güzel kitaplar var bi tanesini beğendim sordum 50 milyon dediler kaçtım dükkandan[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kazık sokar robinson heh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 genel olarak fiyatlara baktığında o fiyat ortalamanın altında. beğendiğin şey nedir bilemiyorum ama bu tür kitaplar yada dergiler bizim boş türkçe yayınlarımıza nazaran daha pahalıdır. ama gerçekten iyi bi kitap olduğunda 2-3 yıl sonra bile tekrar dönüp bakabileceğin birşey oluyor. ilk mesajlarım da dediğim gibi online journalları yada blogları da takip edebilirsin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar